Neon garázzsal hódít a 18 millió dolláros kúria

A Los Angeles északi részén fekvő Hidden Hills-en található ez a karcsú, farmhouse stílusú kúria, melynek tulajdonosa az elmúlt három évben a kanadai zenész, Abel Tesfaye, azaz The Weeknd. A 30 éves Tesfaye még a Forbes magazin címlapján is szerepelt 2017-es 92 millió dolláros bevételével, melyből állítólag 18.2 milliót költött az 1254m2-es házára.

Abel Tesfaye

A három hektárra épült és magánúttal megközelíthető otthont akár a Google Earth-ön is kiszúrhatjuk rikító narancssárga kosárlabda pályájáról.

Abel Tesfaye

Éjjel pedig a narancs színben tündöklő, neon megvilágítású garázsától ámulhatunk, mely arra épült, hogy Tesfaye autó kollekciójának helyet biztosítson. Jelenleg néhány menő autó birtokában van, mint egy 618 lóerős McLaren P1 hiperautó, egy Lamborghini Aventador SV Roadster, egy új Bentley Mulsanne és egy klasszikus 80-as évekbeli Porsche 911. A tükör padlózatú garázs lila, kék és zöld neon világítása közül választhatunk. Az ötállásos garázs ajtaja üveg paneles, mely könnyebbé teszi, hogy egy gyors pillantást vessünk az autógyártás mester darabjaira kintről.

Abel Tesfaye

Maga az ingatlan egy kétszintes fő házból, egy különálló vendégházból, egy nyolc állásos pajtából, uszodából, konditeremből, jógateremből áll, melyet magas vörösfenyők, ápolt gyep és sövények vesznek körül. A biztonsági kapu és felhajtó a fő ház betonos és füves parkolójához vezet, ahonnan elegáns bejáraton keresztül juthatunk a házba.

Abel Tesfaye

A fő ház belső építészetére a minimalista, szinte skandináv stílus és érzés jellemző. A fehér falak, magas mennyezet és széles fa hajópadlók mellett a szobák hatalmasak, levegősek és nyitottak szintén nagy, fekete keretes üveg ajtókkal, melyek a külső térre nyílnak.

Abel Tesfaye

A konyha két konyhaszigettel, egy profi tűzhellyel és rozsdamentes hűtővel, fagyasztóval van felszerelve. Mellette található a klíma kontrollált borospince, mely kék neonnal van megvilágítva.

Abel Tesfaye
A hozzá tartozó családi szoba márvány kandallója mellett az ajtók egy főtött és fedett teraszra nyílnak, melyen akár vacsorázni is lehet. Ezen a fő szinten található még az étkező, a moziszoba, az elegáns iroda és a bár is.

Abel Tesfaye

Az elegáns fa lépcsősor a második emeletre vezet, ahol hét hálószoba vár, köztük a fő lakosztály a hatalmas gardróbbal, márvány fürdőszobával, külön tusolóval és káddal és a privát terasszal.

Abel Tesfaye

Kint egy végtelen, sósvizes medence és egy két hálószobás, 110m2-es vendégház kínál pihenési lehetőséget. A pajta már nincs használatban, Tesfaye lecserélte a lovakat modern játékszerekre, kényelmes kanapékra és ping-pong asztalra.

Abel Tesfaye

Nem tudni még, mit visz ebből magával a költözéskor. Decemberben vásárolt egy 21 millió dolláros lakást a Los Angeles Wilshire Boulevard-on lévő Beverly West torony 18. emeletén. A 22 emeletes épület teljes szintjén felöleli a 760m2-es, négy szobás penthouse.

Abel Tesfaye

Abel Tesfaye

Abel Tesfaye

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek