Nosztalgia hangfal

A Cornucopia nevű Bluetooth hangszóró koncepciója nagyon érdekes. A felszínen egy egyszerű hangszóró, amit a nosztalgia ihletett.

A dizájnja a gramofonra épül, és úgy tűnik, hogy egy kicsit nautilus formájú is. Azoknak, akik nem tudják, mi az a gramofon, a régi időkben, az 1800-as években ezzel hallgattak lemezeket. Mivel manapság sokan nosztalgiáznak, egy ilyen dizájn nagy népszerűségnek örvendene.

Cornucopia

Ami azonban még érdekesebbé teszi a Cornucopia-t, az az, hogy az okostelefonról történő zenelejátszáson kívül még néhány más funkciót is szolgál. A kampószerű tetejével fejhallgató-állványként is funkcionál, hogy csökkentse az asztalon lévő rendetlenséget. De van egy javasolt további funkciója az állványnak. Amikor a fejhallgatót a kampóra helyezzük, bármi is szól a fejhallgatón keresztül, az automatikusan a hangszórón fog megszólalni. Ez elég zökkenőmentes átmenetet biztosít a fejhallgatóról a hangszóróra és ugyanígy visszafelé is.

Cornucopia
A Cornucopia hangszóró Bluetooth hangerőszabályzóval is rendelkezik majd, és valószínűleg más funkciókkal is érkezhet, ha valaha is tényleges termékké válik. Ami azonban a legfontosabb, az a hangminőség, ami természetesen elég fontos az igazi zenebarátok számára.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek