Óda a hangszóróhoz

Képzelj el egy olyan hangszórót, amely nem csak egy újabb kütyü a szobádban, hanem egy műalkotás, a hangzás emlékműve, amely magából az égből meríti a lényegét. A Goldmund Theia pontosan ilyen.

Ez a hangszóró Theiáról, a görög titánnőről kapta a nevét, aki arról volt híres, hogy mindent felügyelt, ami az égen csillogott, és ez a hangszóró a kozmosz pompája előtt tiszteleg, és úgy tervezték, hogy olyan lélegzetelállító hangélményt nyújtson, mint egy éjszaka a csillagok alatt.
A robusztus és stílusos, mikrofúvott alumíniumból készült Theia kiemelkedik a csiszolt alumíniumrácsokkal, ami az eleganciáról és tartósságról tanúskodik, amely ezt a remekművet jellemzi. De ez nem csak a megjelenésről szól. Belül a Theia olyan úttörő technológiákat rejt, amelyek a hangminőség határait feszegetik. A Goldmund szabadalmaztatott Proteus LS szoftvere döntő szerepet játszik, amely a hangszóró kimenetét tökéletesen hangolja, figyelembe véve a hangszóró egyedi alakját és azt, ahogyan a hanghullámok a szélei körül elhajlanak.
Aztán ott van a Leonardo, egy intelligens technológia, amelynek célja a fázistorzítás kiküszöbölése, biztosítva, hogy amit hallasz, az a lehető leghűbb legyen az eredeti felvételhez. És hogy a nem kívánt rezgések ne zavarják meg a hallgatási élményt, a Theia mechanikus földeléssel rendelkezik, amely minimalizálja a rezonanciát a tisztább, tisztább hangzás érdekében.
Ha teljesítményről van szó, a Theia nem fogta vissza magát. A lenyűgöző 875 wattos egységenkénti teljesítményével garantálja az erőteljes és árnyalt hangzást. A frekvenciaválasz? Széles, 21 Hz-től 25 kHz-ig terjed, így minden magas és mély hangot, a legmélyebb basszustól a legélesebb magas hangokig tökéletesen lejátszik.
De a Theia nincs egyedül. Egy hangszórócsalád része, amelyhez tartozik az Asteria és a Rhea is, mindegyiknek megvannak a maga erősségei. Az Asteria például 600 watt teljesítményt nyújt, és 34,5 Hz-től 25 kHz-ig terjedő frekvenciákat fed le. A Rhea, amely valamivel nagyobb teljesítményű, 650 wattos, 26,6 Hz és 25 kHz közötti frekvenciatartományban büszkélkedhet.
A Goldmund Theia azonban a korona ékköve, a csillagok ihletettségének és a hallás tökéletes ötvözete. Ez a rendszer tiszteleg mitológiai névadója előtt, és olyan tisztaságot és pompát kínál, amely magával az égitestekkel vetekszik. A Theia dizájnja, amelyet nagyban befolyásolt elődje, a Gaïa, ugyanolyan aprólékos mérnöki és technológiai képességekből profitál, beleértve az exkluzív Proteus LS technológiát és a forradalmi Leonardo időkorrekciót a digitális feldolgozó rendszeren keresztül.
A legmodernebb Goldmund Telos erősítőnek köszönhetően a Theia hihetetlenül nagy hangerőn képes hangzást produkálni anélkül, hogy elveszítené kifinomult minőségét. A dübörgő mélyektől az érintetlen magasakig, a hangspektrum nem hagyja érintetlenül a hangzást. Ráadásul csatlakozási lehetőségei biztosítják, hogy ezt a fenséges hangélményt vezetékes és vezeték nélküli módon is élvezheti, a 24 bites/96 kHz-es DSP-vel a legmagasabb hűséget fenntartva.
A Theia vizuális vonzereje ugyanolyan meggyőző, mint a hangteljesítménye. A karcsú, ezüstszürke alumínium külső, a hozzá illő rácsokkal és a látható varratok és illesztések nélküli kialakítással párosulva, a kézműves kivitelezésről árulkodik. Ez egy olyan hangszóró, amely nem csak hanggal tölti meg a teret, hanem jelenlétével átalakítja azt, a hangzásbeli kiválóságot esztétikai szépséggel ötvözi, miközben tiszteleg a svájci kézművességet meghatározó időtlen elegancia és precizitás előtt.
A hangszórókkal teli világban a Theia by Goldmund kiemelkedik a többi hangszóró közül, és annak bizonyítéka, hogy mi minden lehetséges, ha az innováció találkozik az inspirációval. Nem csak a zenehallgatásról van szó; a hangzás olyan módon történő megtapasztalásáról, amely megérinti a lelket, és amelyet maga az univerzum szépsége és harmóniája ihletett.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek