Pánikszoba medencével

Ha végre eljön a zombi apokalipszis, kérdezd meg magadtól – hol fogsz elrejtőzni, amikor minden elpusztul? Egy cég úgy véli, hogy van egy vonzó megoldása – és ez egy ötcsillagos szálloda minden kényelmével együtt jár.

L' Heritage

Az Oppidum, a megerősített földalatti lakások szállítója bemutatta új L’ Heritage bunkereit azok számára, akik pazarul akarnak élni – még akkor is, ha a világvége közeleg. A Marc Prigent francia építész által tervezett bunkerek célja, hogy a márka által „példátlan idők” – ahogyan azt a márka jellemezte – során biztonságos helyet biztosítsanak a rendkívül tehetős személyek és szűk környezetük számára anélkül, hogy lemondanának otthonuk kényelméről.

L' Heritage
A luxuslakásokhoz csatolt bunkerek természetesen nem újdonságok. Az Oppidum bunkerek célja azonban az, hogy teljes körű otthoni és üzleti környezetet kínáljanak. Ennek érdekében mindegyik több mint 930 négyzetméternyi helyet kínál.

L' Heritage

Ráadásul a flancos rezidenciák a tulajdonos ízlésére szabhatók, és lehetőség van olyan extra létesítmények hozzáadására, mint például egy privát művészeti galéria, egy elég nagy garázs a teljes autógyűjtemény elhelyezésére, tárgyalótermek, egy beltéri kert és még egy spa is, privát medencével együtt. Nem is beszélve arról, hogy elegendő hálószobai lakosztály áll a család minden tagjának rendelkezésére.

L' Heritage
Mivel ezek a bunkerek a végidőkre készültek, a biztonság a lényeg. Ez már a bejáratnál kezdődik: A megerősített robbanóajtókat egy multibiometrikus mérőműszer ellenőrzi, amely egyszerre szkenneli az arcot, az íriszt, a tenyeret és az ujjlenyomatot, csak Te és az általad kijelölt szeretteid juthatnak be. Ezen kívül minden rezidencia integrált, katonai szintű védelemmel ellátott komplex biztonsági rendszerrel van felszerelve. Még jobb, hogy minden bunker hálózaton kívüli működést kínál, így több szempontból is a föld alá kerülhetsz.

L' Heritage

„Ezek a nyugalom és az abszolút biztonság helyei a tulajdonosok és családjaik számára. Kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthatjuk, és olyan gyönyörű helyeket hozhatunk létre, amelyek generációkon át védik őket és örökségüket” – mondta Jakub Zamrazil, az Oppidum alapítója és vezérigazgatója sajtóközleményében.

L' Heritage
A bunkerek különböző rövid és hosszú távú tartózkodásra alkalmas opciókkal rendelkeznek, és az EU, az USA, az Egyesült Királyság és az Egyesült Arab Emírségek területén állnak rendelkezésre megbízásra.

L' Heritage

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek