“Sanya szállodája”

A GS Design építésziroda bemutatja a Sumei Skyline Boutique Hotelt a kínai Hainan-szigeten, Sanya város napsütötte partján. Az épület a hatalmas, csillogó tengert és a hullámverést élteti áramló vonalaival.

A csapat elárulta, hogy a szálloda homlokzatát a lekerekített nyílásokkal a parton kiloccsanó és visszahúzódó hullámok ihlették. A belső tereket rétegzett, íves nyílások keretezik, melyek alól kipillantva a horizontig elláthatunk.

GS Design

A GS Design által tervezett Sumei Skyline Boutique Hotelben egy műalkotásnak beillő társalgó található, amelyben egy sekély medence kapott helyet. A medence a benne hullámzó vízzel a térség kanyargós partvonalára is utal, és egy többfunkciós platformnak tervezték, ami még látványosabbá teszi a medencét és az óceánt.

GS Design

Ezeket a rétegzett, ívelt tereket, valamint az óceán és az ég élénk kék színeit a tiszta fehér tónusok palettája emeli ki. A tervezőcsapat elárulta: „azon dolgozunk, hogy a térből egy korszerű, kifinomult és hosszú élettartamú műalkotás váljon ennek a klasszikus színnek a felhasználásával”.

GS Design
A GS Design úgy alakította ki a Sumei Skyline Boutique Hotel belső tereit, hogy az íves nyílások pontosan keretbe foglalják a kék eget, a hatalmas óceánt, a tengerpartot és a pálmákat.

GS Design

Az egymást követő ívek alatt kanyarogva a látogatók megtapasztalják a fehér falak nyújtotta tisztaságérzetet, miközben élénk természeti jelenetek játszódnak le moziszerűen előttük. A tetőteraszon a pihenő részek és melegvizes-fürdőhelyek kombinációja míkonoszi hangulatot teremtenek. A sekély víz az égboltot tükrözi – a stúdió egy napsütötte elvonulóhelyet alkotott, amelyben művészetet és természetet egyesül.

GS Design

GS Design

GS Design

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek