Texas típusú koncepció

A floridai székhelyű Kurt Strand tervezőiroda bemutatta új, 170 méter hosszú hajóját, amely Texas állam előtt tiszteleg. A Lonestar névre keresztelt behemót a déli államhoz hasonlóan „nagy és felelősségteljes”. A Lonestar a világ második legnagyobb szuperjachtja lenne, ha megépülne.


A koncepció egyben tisztelgés is egy „nagyon elegáns hölgy” előtt, akivel a tervező Texasban találkozott. A tervező a Lonestart valójában „lágy ívűnek és hosszú lábúnak” írja le. Ez a jachtok nyelvén hosszúkás fordított orrot, meghosszabbított tatot és hosszú, áramló vonalakat jelent. A hajó stabil, porkék színűre festett acél hajótestet és könnyű, fényes fehérre festett alumínium felépítményt is kapott.

Kurt Strand
A fedélzeten eközben a Lonestar nagyvonalú belső teret kínál ízléses, nyugati-sikkes dekorációval. Gondolhatunk a gazdag faanyagra, a rugalmas bőrre és a helyi texasiak és indián indiánok egyedi műalkotásaira. Az ikonikus texasi csillagokat számos egyedi részletbe is beépítették.

Kurt Strand

A nagy lakóterek 16 lakosztályt foglalnak magukban, amelyek együttesen 32 vendéget tudnak elszállásolni, valamint kabinokat 50 főnyi személyzet számára. A sztár természetesen a 480 négyzetméteres tulajdonosi lakosztály. Az orrban található, és egy „titkos szerelmi bölcsővel” rendelkezik, ahonnan panorámás kilátás nyílik.

Kurt Strand
Mindennek tetejébe a Lonestar a cowboyok és cowgirlök kedvére való kényelmi szolgáltatások listáját kínálja. Leginkább egy hatalmas bár, amely zenekarok és mechanikus bikák befogadására is alkalmas. Vannak hagyományosabb létesítmények is, mint például egy edzőterem, egy spa, egy borospince és egy helikopterleszálló egy csatlakozó hangárral.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek