Teljesítmény és elegancia

A legújabb tagja a Bulgari Octo Finissimo kollekciónak az Octo Finissimo Skeleton 8 Days, egy elegáns óraszerkezet, amely egy értékes rózsaszín arany tokban kapott helyet, és egy szoborszerű manufaktúra óraművel működik, amely lenyűgöző 8 napos járástartalékkal büszkélkedhet.

A nyolcszögletű geometria és a lünetta kerek formája közötti kontrasztot kihasználva a modell 40 mm átmérőjű és 5,95 mm teljes magasságú tokja.

Bulgari Octo Finissimo
Az architektonikus vonalakat jól kiemeli a szaténcsiszolt és a polírozott felületek váltakozása. Az arany koronát fekete kerámiabetét díszíti. Az új kézi felhúzású BVL 199 SK-val a Bulgari – ismét – egy igazi órakészítői bravúrt hozott létre, amely kivételes, 192 órás autonómiát kínál egy ultravékony, mindössze 2,5 mm vastag, csontvázas szerkezetben. A járástartalékot a 7:30-as kis másodpercszámláló görbületét ölelő, mérőóra alakú mutató jelzi.

Bulgari Octo Finissimo
Óránként 21 600 rezgésszámmal (3 Hz) verő, homokfúvott matt antracit szerkezetű óramű, amely gyönyörűen kiemeli az aranyszínű mutatókat és órajeleket. Barna alligátor bőrszíjhoz illeszkedik és arany színű tüskés csattal van ellátva, emellett 30 méterig vízálló az új Bulgari Octo Finissimo Skeleton 8 Days aminek ára 36 200 svájci frank, azaz 15 millió forint.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek