A ház filmek és a valóság között

Steven Seagal 3,4 millió dolláros arizonai villája golyóálló ablakokkal van felszerelve – és ez nem is olyan meglepő. Ha a biztonsági üveg nem állítja meg a rosszfiúkat, a harcművészetek mesterével, Seagallal gyűlik meg a bajuk.


Talán ha valaki sok akciófilmben szerepel, egy idő után elveszik a filmek és a valóság között. Mikor 2001-ben megépült Steven Seagal egyedi tervezésű háza az arizoniai Scottsdale-ben, az A patrióta sztárja nem csak egy kapuval biztosította a nagyjából 48 562 m2-es telkének a biztonságát – golyóálló üveget is használt, és nem is keveset. Szinte minden szobának áthatolhatatlan, golyóálló üvegfala vagy -mennyezete van.

Steven Segal
Az ingatlan most 3,395 milliárd dolláros áron eladó. A telek a Carefree Ranch, Desert Mountain nevű zárt lakóközösségében, a sivatagi növényvilág és golfpályák között terül el. Legközelebbi a Chiricahua pálya esik, de könnyen elérhető még hat Jack Nicklaus Signature pálya, valamint egy új, 54-es besorolású pálya is.

Steven Segal
Az ingatlan magában foglal egy 4 hálószobás, 5 fürdőszobás villát, valamint egy több mint 55m2-es vendégházat, melynek tágas hálószobája, konyhája és nappali részlege van. Az üvegfalaknak köszönhetően pirkadattól alkonyatig gyönyörködhetünk a lélegzetelállító sivatagi tájban, éjszaka pedig a csillagok és Phoenix városi fényei t látjuk a távolban tündökölni.

Steven Segal
A közel 836 m2-es főépület tágas szobáiból teraszok és erkélyek nyílnak, melyeket rézzel díszített kőoszlopok tartanak. A villában (természetesen) egy mozi szobát, egy nappalit és egy játékszobát is kialakítottak. Itt a sütés-főzés is szórakozásnak számít – a konyhában több sütő, spájz és rengeteg konyhai eszköz segítségével egész tömegekről lehet gondoskodni. (Nagy szerencse, hiszen a TopTenRealEstateDeals.com szerint Seagalnak hét gyereke van.)

Steven Segal
A két fő hálószoba saját fürdővel rendelkezik, és egy népes családnak is elegendő pihenőtérrel szolgál. Mindkét lakosztály gardróbbal és luxus fürdőszobával van felszerelve, sőt az egyikben egy nappali részleg és egy kandalló is helyet kapott.

Steven Segal
Kint a fedett, kövezetett teraszok árnyékot nyújtanak, a végtelen medencéből pedig remek kilátás nyílik a völgyre. Egy forró kádfürdőnek nehéz ellenállni a hideg sivatagi éjszakákon.

Steven Segal

A terasz valóságos szabadtéri étkezővé válik a beépített barbeque-sütővel és kerti konyhával együtt. A három csinos garázsban és a tágas parkolóban számos autó elfér.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek