A sportrajongók paradicsoma

Ez a 9,4 hektáros hawaii komplexum ideális választás azoknak, akik aktív életet élnek és a sportok szerelmesei. A Water Falling Estate nevű otthon Ninole-ban található, Hawaii Big Islandjén, és magasan egy sziklán helyezkedik el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Csendes-óceánra. Kevés ennél festőibb helyet lehet találni: a buja trópusi hawaii növényvilággal körülvett rezidenciát két természetes vízesés fogja közre.

Water Falling Estate

A 690 négyzetméteren elterülő ház öt hálószobával és 4,5 fürdőszobával, valamint egy nagy, nyitott területtel rendelkezik. A 2011-ben épült négyemeletes rezidencia minden helyiségében nagyméretű ablakok vannak, melyek az óceánra nyílnak. Egyedi jellemzői közé tartozik a központi Daytona 52 hüvelykes, kerek, pneumatikus légsűrítésű lift – egy átlátszó, vákuummal működő változat, amely kevesebb energiát igényel, mint egy hagyományos lift. A lift a ház közepén fut végig, így minden szinthez könnyű hozzáférést biztosít.

Water Falling Estate
Azonban kétségtelen, hogy a Water Falling Estate vonzerejét a sportközpontú, kültéri szolgáltatások adják. Az otthonhoz tartozik egy 25 méteres, olimpiai méretű úszómedence három sávval és rajtblokkal, valamint egy 16 láb mély búvármedence hétméteres platformmal és háromméteres Duraflex olimpiai ugródeszkával – itt könnyedén olimpiai úszónak képzelhetjük magunkat.

Water Falling Estate

Ha valami könnyedebb szórakozásra vágyunk, a ház harmadik emeletéről vízicsúszda vezet a medencébe. Van még egy külön vízi központ is, beleértve egy 25 méteres gyermekmedencét, amely ideális a gyermekes családok számára.

Water Falling Estate
A garázs tetején egy kivilágított tenisz/kosárlabdapálya található stadionszerű ülőhelyekkel, akár 450 néző számára. A golfozni vágyók számára pedig egy gyakorlópálya és kilenc lyuk áll rendelkezésre, így az ingatlannak mintha a saját privát country klubja lenne. Egy egész napos barátságos verseny után jól esik pihenni egyet a tágas szabadtéri teraszokon, és hasznát venni a szabadtéri grillezőnek és étkezőhelyeknek. A versenypálya és a helikopterleszálló még látványosabbá teszi az ingatlant.

Water Falling Estate
Mivel Hawaii-on vagyunk, a házat körülvevő parkosított terület tele van pálmákkal, élénk színű virágokkal és kanyargós ösvényekkel. A korláttal szegélyezett lépcsőn, mely a birtoktól indulva a sziklafal mentén vezet, az első sorból élvezhető a vízesések látványa. Nehéz elképzelni, hogy ez a sok természeti szépség mind magántulajdonban van.

Water Falling Estate
„A Water Falling Estate valóban az egyik legkülönlegesebb és legegyedibb otthon Ninole közösségében és egész Hawaiin” – mondja Carrie Nicholson, a Hawai’i Life ingatlanügynöke. „A környezete látványos, mély smaragdzöld erdővel és két gyönyörű vízeséssel, amelyek a festői partvonalról az óceánba zuhannak. Nincs szükség nyaralóra, ha egyszer az összes legjobb üdülőhelyi szolgáltatást megkapjuk egyetlen ingatlanba csomagolva. Ezt az ikonikus otthont olyasvalaki számára tervezték, akinek a magánélet és a szórakozás az elődleges.”

Water Falling Estate
Az otthont hírességek, köztük Justin Bieber és királyi családok rövid távú nyaralóhelyként használták, valamint több televíziós műsor helyszínéül is szolgált.