A sportrajongók paradicsoma

Ez a 9,4 hektáros hawaii komplexum ideális választás azoknak, akik aktív életet élnek és a sportok szerelmesei. A Water Falling Estate nevű otthon Ninole-ban található, Hawaii Big Islandjén, és magasan egy sziklán helyezkedik el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Csendes-óceánra. Kevés ennél festőibb helyet lehet találni: a buja trópusi hawaii növényvilággal körülvett rezidenciát két természetes vízesés fogja közre.

Water Falling Estate

A 690 négyzetméteren elterülő ház öt hálószobával és 4,5 fürdőszobával, valamint egy nagy, nyitott területtel rendelkezik. A 2011-ben épült négyemeletes rezidencia minden helyiségében nagyméretű ablakok vannak, melyek az óceánra nyílnak. Egyedi jellemzői közé tartozik a központi Daytona 52 hüvelykes, kerek, pneumatikus légsűrítésű lift – egy átlátszó, vákuummal működő változat, amely kevesebb energiát igényel, mint egy hagyományos lift. A lift a ház közepén fut végig, így minden szinthez könnyű hozzáférést biztosít.

Water Falling Estate
Azonban kétségtelen, hogy a Water Falling Estate vonzerejét a sportközpontú, kültéri szolgáltatások adják. Az otthonhoz tartozik egy 25 méteres, olimpiai méretű úszómedence három sávval és rajtblokkal, valamint egy 16 láb mély búvármedence hétméteres platformmal és háromméteres Duraflex olimpiai ugródeszkával – itt könnyedén olimpiai úszónak képzelhetjük magunkat.

Water Falling Estate

Ha valami könnyedebb szórakozásra vágyunk, a ház harmadik emeletéről vízicsúszda vezet a medencébe. Van még egy külön vízi központ is, beleértve egy 25 méteres gyermekmedencét, amely ideális a gyermekes családok számára.

Water Falling Estate
A garázs tetején egy kivilágított tenisz/kosárlabdapálya található stadionszerű ülőhelyekkel, akár 450 néző számára. A golfozni vágyók számára pedig egy gyakorlópálya és kilenc lyuk áll rendelkezésre, így az ingatlannak mintha a saját privát country klubja lenne. Egy egész napos barátságos verseny után jól esik pihenni egyet a tágas szabadtéri teraszokon, és hasznát venni a szabadtéri grillezőnek és étkezőhelyeknek. A versenypálya és a helikopterleszálló még látványosabbá teszi az ingatlant.

Water Falling Estate
Mivel Hawaii-on vagyunk, a házat körülvevő parkosított terület tele van pálmákkal, élénk színű virágokkal és kanyargós ösvényekkel. A korláttal szegélyezett lépcsőn, mely a birtoktól indulva a sziklafal mentén vezet, az első sorból élvezhető a vízesések látványa. Nehéz elképzelni, hogy ez a sok természeti szépség mind magántulajdonban van.

Water Falling Estate
„A Water Falling Estate valóban az egyik legkülönlegesebb és legegyedibb otthon Ninole közösségében és egész Hawaiin” – mondja Carrie Nicholson, a Hawai’i Life ingatlanügynöke. „A környezete látványos, mély smaragdzöld erdővel és két gyönyörű vízeséssel, amelyek a festői partvonalról az óceánba zuhannak. Nincs szükség nyaralóra, ha egyszer az összes legjobb üdülőhelyi szolgáltatást megkapjuk egyetlen ingatlanba csomagolva. Ezt az ikonikus otthont olyasvalaki számára tervezték, akinek a magánélet és a szórakozás az elődleges.”

Water Falling Estate
Az otthont hírességek, köztük Justin Bieber és királyi családok rövid távú nyaralóhelyként használták, valamint több televíziós műsor helyszínéül is szolgált.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek