Ami szem szájnak ingere

Rengeteg háznak van medencéje, de azt kevesen mondhatják el magukról, hogy egy egész vízi parkot tartanak fenn. Jó hírünk van azok számára, akik maguk is saját vízi parkról álmodnak: 19,5 millió dolláros áron eladóvá vált egy texasi otthon, amelynek vízesései és csúszdái egy Great Wolf Lodge üdülőhelyhez méltóak.


Az otthon, amely a Spurs-legenda Tony Parkeré, San Antoniótól északra, az Anaqua Springs Ranch zárt közösségben található. Az ingatlan egy 53 hektáros területen fekszik, és egy hat hálószobás főépületet, valamint a látogató családtagok és barátok számára fenntartott négy hálószobás vendégházat foglal magába.

Anaqua Springs Ranch

A nagyobbik rezidencia egy igazi építészeti különlegesség, melyben a dupla belmagasságú nappali padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkezik, amelyek nyitottá és tágassá varázsolják a közösségi teret.

Anaqua Springs Ranch
A főlakosztály olyan, mintha egy magánlakás lenne, melyben egy nappali, márvánnyal díszített fürdőszoba és egyedi gardróbszekrény is található. Ideális ingatlan a borok szerelmeseinek is, mivel van egy 1500 palack tárolására megfelelő temperált pince, valamint egy külön tárolóhely a nagyobb üvegeknek.

Anaqua Springs Ranch
További felszereltségek közé tartozik egy házimozi piros ülésekkel, amelyek klasszikus, régi hollywoodi hangulatot kölcsönöznek, valamint két iroda, akik home office-ban dolgoznak. Azok, akik inkább nem újítanák meg az edzőtermi tagságukat, külön örülhetnek, amiért az ingatlanhoz egy közel 560 m2-es fitneszközpont is tartozik.

Anaqua Springs Ranch
De az otthon legjobb és legérdekesebb szolgáltatásai a négy falon kívül találhatók. Maga a vízi park a sodró folyótól és a csúszdáktól kezdve a vízesésekig és barlangig mindent kínál. Hidak és ösvények futnak végig rajta, és még egy ugróplatform is van azok számára, akik elég bátrak ahhoz, hogy belevessék magukat a vízbe.

Anaqua Springs Ranch
Ha mindez nem elég, rengeteg szabadtéri szórakozóhely is van, köztük egy fedett loggia, valamint egy üvegház, egy gyümölcsös és egy teknősbéka-otthon (az utóbbi elég szokatlan, de hátha valakinek épp erre van szüksége).

Anaqua Springs Ranch
Szóval, akinek egy hagyományos szabadtéri medence már nem jelent nagy izgalmakat és tágasabb helyet keres a borai tárolására, annak érdemes megvizsgálni ezt az ingatlant.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek