Apartman zöldben és rózsaszínben

A Reutov Design, építész és lakberendező cég bemutatta élénk színű, mexikói ihletésű apartmanját New Yorkban. A terrakotta pink és zöld színekkel dekorált belső tér úgy tűnik népszerű lett az Instagramon is, a kaktuszos háttérrel.

Apartman zöldben és rózsaszínben“A lakás tulajdonosa egy fiatal pár, akit teljesen megbabonázott a Reutov Design terve. Ezt alapul véve úgy döntöttünk, hogy a projekttel lehetőséget nyújtunk nekik, hogy elfeledjék a mindennapi mókuskereket egy kicsit és kiszakadjanak a zajos metropoliszból.”

Apartman zöldben és rózsaszínbenEhhez a New Yorkban lévő lakás tervhez a Reutov Design a tradicionális mexikói elemekhez nyúlt vissza. A vendégeket egy pasztell zöld ajtó fogadja, mely a zöld és rózsaszín kéttónusú belső térbe vezetnek, a zöld főleg a padlón jelenik meg és néhány oszlopon, a rózsaszínt pedig a falakon és a mennyezeten használták.

Apartman zöldben és rózsaszínbenA két pasztell szín lágysága a bútorokon is megmutatkozik, melyek főleg lekerekített vagy hagyma formájú elemekből állnak. A pezsgő Roche Bobois zöld kanapétól a Michael Anastassiades minimál lámpákig, a lakás kialakításánál minden részletet gondosan megtervezték. A terrazzo pultok és gradiens falak is sokat hozzáadnak a térhez.

Apartman zöldben és rózsaszínben“Szerettem volna a déli napsütést és természetes színek érzését átadni” – folytatta az építész. “Az egyik legfontosabb elem a belső térben a kaktusz, egy kozmikus növény egyedi dizájnnal.”

Apartman zöldben és rózsaszínbenA kaktuszok minden méretben és típusban szerepelnek a lakásban, mint virágtartókban, mind képeken. A bejárattól a konyhán keresztül a hálószobáig ezek a növények a dizájn fő alkotóelemei.

Apartman zöldben és rózsaszínben“Minden kaktusz más és más. Mindnek megvan a maga formája, a maga árnyalata. Kreatív értelemben az oszlopok helyett kaktuszokat használtam. Különböző színekben és formákban kaotikusan helyezkednek el a legszokatlanabb helyeken, csak úgy, mint természetes környezetükben.”

Apartman zöldben és rózsaszínben

Apartman zöldben és rózsaszínben

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek