65 év után eladó a híres “Golden Girls” House

65 év után először eladó Los Angelesben az amerikai szitkom által elhíresült “The Golden Girls”. Az ingatlan jelenleg kicsit kevesebb, mint 3 millió dollárt kóstál, ami nem kevés, mert alig több, mint 270m2 az egész.

A show rajongói felismerhetik a házat, mint Blanche otthona, aki férje halála után meghívta néhány barátját, hogy lakjanak vele és szórakoztassák. Bár a beltéri forgatások nem itt zajlottak, a kültéri részeket itt vették fel.

“Golden Girls” HouseA Los Angeles-ben, Brentwoodban lévő ház négy hálószobával, három és fél fürdőszobával rendelkezik a 270m2-en. Az egyedi építészeti struktúrát úgy is jellemezhetnénk, mint a japán és hawaii ültetvények stílusának igényes elegye. 1955-ben építette a SoCal Edison ügyvédje, David Noble Barry III és feleséget, Margaret Carr Barry, miután azok a századközepi modern házak megihlették, melyeket David apja birtokolt Hawaii-n. A pár Los Angelesben lakott 60 évig, míg 2017-ben és 2019-ben el nem hunytak, így most a ház eladóvá vált.

“Golden Girls” HouseAmellett, hogy a ház korábbi tulajdonosai rajongtak az építészetért és dizájnért, exotikus növényeket is gyűjtöttek. Számos egyedi pálmafaj is megtalálható itt, a kert pedig tele van lenyűgöző trópusi fajokkal. A házon körbefutó japán tornác összeköti a hátul lévő verandát, mely tökéletes hely egy kis ejtőzésre a forró nyári napokon.

“Golden Girls” HouseA ház burjánzó növényzete vonzotta elször ide a Golden Girls-t, mely a Los Angelesben található otthonoknál sokkal jobban visszaadta a miami feelinget. A Barry család beleegyezett, hogy házuk megjelenjen a showban egy kis összegért cserébe és imádták, hogy híressé vált otthonuk a nemzeti csatornákon is megjelenik.

“Golden Girls” HouseA ház belső terét soha nem mutatták a Golden Girls-ben, mely merőben eltér a sorozat rózsaszín esztétikájától. Belül a jellegzetes századközepi üvegfalak, hatalmas ablakok és magas mennyezetek hozzájárultak a SoCal által megteremtett atmoszférához. Az eklektikus elcsúszó falakat az egész ház területén térelválasztóként használják, mely a belső térnek egyedi, Zen hangulatot ad.

“Golden Girls” HouseBár az otthon legtöbb szobájának padlóját szőnyeg fedi, ezeket nemrég felszedték, hogy felfedjék az eredeti fa padlót. A ház egyik legegyedibb része a konyha, melynek szekrényei avokádó zöld, tojáshéj kék, vajkrém-sárga színárnyalatokat kapott, melyet egy kis türkiz bolondít meg a pulton.

“Golden Girls” HouseBár a ház sokkal élénkebb, mint a Golden Girls színhelye, itt sem lenne nehéz elképzelni Dorothy-t, Sophia-t és Blanche-t, ahogy egy jó kis pletyka mellett sütiznek egy hosszú nap után.

“Golden Girls” House

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek