Így néz ki a legmenőbb londoni luxusotthon

A tíz hálószobás Heathfield House listaára 51 millió dollár. Ez az építészeti remekmű a Hampstead Heath szomszédságában található, amely London egyik legkedveltebb parkja. A házat Alan Powers, a nagyváros egyik legismertebb építésze tervezte.

Heathfield House

A hatalmas kapun át jutunk a házig felvezető útra. Az épület első részét körben üvegfal borítja félkör alakban. A háromszintes ház ékköve az üvegkupola tető, ahol egy irodát alakítottak ki a tetőterasz mellett.
A földszintre egy üveglift segítségével juthatunk el, az alsó szinten pedig egy hatalmas medence kapott helyet. Innen egy út vezet a teniszpályára és spába.

Heathfield House
A földszinten található a nappali, ahonnan az udvarra láthatunk. Innen egy dolgozóba és pihenő nyílik, amelyet a konyha és reggelizőterem követ. Az étkező hasonlóan lenyűgöző, hiszen két szint átrium terül el felette, így rengeteg természetes fény árad be a helyiségbe.
Ha nem akarsz liftezni éppen, a lépcsősort is használhatod, hogy felmenj a második szintre, ahol a hálók helyezkednek el. Persze az öltöző és fürdőszobás lakosztály is elmaradhatatlan.

Heathfield House
A ház mellett egy háromszintes, négy hálószobás vendégházat is felépítettek, amely alatt egy ötállásos garázs található. A garázsból fel tudunk menni az első szintre, ahol a fürdőszobák és a pánikszoba vannak. A harmadikon még több hálószoba, konyha, nappali és étkező kaptak helyet.

Heathfield House

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek