Luxus lusta folyosóval

Rengeteg olyan kaliforniai ház létezik amelyik medencével is fel van szerelve. Azonban még közülük is kevesen büszkélkedhetnek azzal, hogy még egy saját sodrófolyosóval is rendelkezik. Érdekes megjegyeznünk, hogy ezeknek az angol neve egyszerűen csak „lusta folyó” ami meglehetősen találó megközelítés. Pontosan ezzel a tulajdonsággal rendelkezik, egy Los Angeles-i ingatlan – amely éppen most, 58 millió dollárért (16 milliárd forintért) került piacra.


Az rendhagyóan tekintélyt parancsoló árcédula azonban nem csupán az üdülőhelyekhez méltó kényelemnek köszönhető. Magát az otthont Paul McClean építész, egy híres tervező építtette, aki több hírességgel dolgozott együtt, és nyílt, fénnyel telített laktér kialakításairól ismert, amelyek zökkenőmentesen olvasztják magukba a medencéket és a vízeséseket. Ezt az egyedi lakot Bruno és Kyara Mascolo számára készítette, akik a Bed Head hajápolási termékek alapítóiként tettek szert mesés vagyonukra.

58 millió dolláros házikó
Az otthon 1394 m2-es és a főépület mellett két különálló vendégek számára fenttartott villa is található a birtokon. A Mascolo család a saját képére formálta az ingatlant. Fényes, fényvisszaverő csempéket adtak a bejárathoz, és az előcsarnok falait pedig Bruno Mascolo olajfestményeivel díszítették fel. Egy dupla lépcső vezet fel a második emeletre, ahonnan a lakótérre néző híd vezet az elsődleges hálószoba lakosztályhoz.

58 millió dolláros házikó
Továbbá ha esetleg jelentős gyűjtőszenvedéllyel rendelkezünk, akkor itt bőven találunk helyet a fáradságos munkával megkaparintott csemegéinknek.

58 millió dolláros házikó Az egyik szobát teljes egészében Kyara Mascolo zenei emlékeinek szentelték, ez tulajdonképpen egy kiterjedt rejtekhely, amely magában foglalja azt a mikrofont is, amelyet a The Who híres énekese Richard Daltrey is használt. Bruno Mascolo az irodájának kihasználatlan tereit még magán bemutatóteremként is hasznosította a lenyűgöző Star Wars gyűjteményéhez, amely olyan kedvenceket tartalmaz, mint Yoda és R2-D2.

58 millió dolláros házikó
A színpadias megközelítés azonban itt még nem ér véget. A Mascolosok védjegynek számító stílusukat a külső területeken is megjelenítették, hiszen többek között megálmodtak és zenére programozott szökőkutat, amelyet ugyanaz a csapat alkotott meg, amelyik a Las Vegas-i Bellagio Hotel csodálatos szökőkút táncait is kivitelezte.

58 millió dolláros házikó A sodrófolyosót körülvevő szobrok kiindulópontjai Marianela Nuñez és Thiago Soares, voltak, akik a Királyi Balett meghatározó táncosai, akiknek a Mascolók nagy rajongói.

58 millió dolláros házikó

Mindezt figyelembe véve, jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy vajon miért szeretnének megválni ettől a különleges otthontól? A The Wall Street Journal értesülései szerint gyermekeik felnőttek, és most egészen prózai módon úgy érzik, hogy ez a hely már túl nagy számukra.

58 millió dolláros házikó Nyilvánvalóan van benne potenciális lehetőség családi házként – vagy éppen egy lélegzetelállítóan különleges partihelyszínként is könnyen el tudnánk képzelni

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek