Max Verstappen ihlette óra

A Tag Heuer legújabb Forma-1 inspirálta modellje, mely Max Verstappen nevéhez köthető.

Aston Martin Red Bull Racing Special Edition 2020

A Tag Heuer kapcsolata az Aston Martin Red Bull Racinggel 2016-ra vezethető vissza. Hogy ezt a kapcsolatot megünnepeljék, másodjára adják ki kifejezetten erre az alkalomra tervezett órájukat, mely a Formula 1 Aston Martin Red Bull Racing Special Edition 2020 nevet kapta és büszkén viseli a csapat 2020-as autójának színeit és sportos személyiségét.

Aston Martin Red Bull Racing Special Edition 2020

Az optimális olvashatóságról a fehér Super-LumiNova® gondoskodik az óra és percmutatókon, valamint az indexeken. Nem csak a Forma-1-es autókat tesztelték, hanem az óra akkumulátorát is alávetették 60 tesztnek.

Kvarc mozgatóegység felelős az idő adatokért és a rövidtávú időmérésért. A kaliber egy 43mm átmérőjű csiszolt acél tokban rejtőzik, mely 200m-ig vízálló. A tok hátsó részén található a brit csapat gravírozott logója.

Aston Martin Red Bull Racing Special Edition 2020

A Formula 1 Aston Martin Red Bull Racing Special Edition 2020 acél karperecen fekszik, melyet egy integrált hosszabbító rendszerrel ellátott ardillon csat zár. A modell minden darabja egy kifejezetten erre az alkalomra készített dobozban kerül forgalomba.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek