Spanyol csokigyárból családi otthon

A spanyol kis falu, Bisbal szívében valósította meg álmát az Anna & Eugeni Bach, szellős oázissá alakítva a korábbi csokigyárként használt épületet.

Anna & Eugeni Bach,

A 19. Század végének történelmi időszakában épült ház több szempontból is egyedi. Az Anna & Eugeni Bach a háromszintes épület minden emeletén különböző technikákat használt.

Anna & Eugeni Bach,

Míg a földszinten fém gerendák tartják a katalán boltozatot, az első emeleten a fém gerendák fa támogatást kaptak. A tető nagy gerendákból épült téglák segítségével, melyre kerámia cserepek kerültek.

Anna & Eugeni Bach,

A csokigyár korábi gyárépületét stúdióvá és családi lakhellyé alakította az az Anna & Eugeni Bach, értékelve az eredeti épület kőből kirakott homlokzatának személyiségét és karakterisztikáját.

Anna & Eugeni Bach,

Míg a projekt által a család az eredetiséget élvezheti, számos kisebb újítást is hozott, mely a három egyedi mennyezetre enged rálátást. Az eredeti lépcsősort meghagyták és építettek egy újat is az épület ellentétes végében, mely által mind a szobák, mind a közösségi terek jobb kihasználást nyertek.

Anna & Eugeni Bach,

A külső terek is új köntöst kaptak, kihasználva a régió mediterrán klímáját. Az udvar közepén épült kis medencét körbeveszi a földszinti lounge, a terasz, konyha és étkező, valamint az első emeleti terasz. Egy külső lépcsősor is épült az udvarhoz, mely tükrözi a belső teret.

Anna & Eugeni Bach,

Anna & Eugeni Bach,

Anna & Eugeni Bach,

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek