Wall House

Az egy dolog, amikor neves építészek mások számára készítenek remekműveket, de az is valami különleges, amikor építészek saját maguknak hoznak létre otthonokat. Ezeken a projekteken keresztül érthetjük meg a személyes ízlést és a határtalan kreativitást.

Így amikor Scott Johnson, FAIA építész, a Johnson Fain (a többek között az Opus One borászatról és a Fox Plazáról híres cég) alapító partnere Los Angelesből az Ojai-völgybe költözött a családjával, olyan modern otthont akart létrehozni, amely nemcsak a legkülönfélébb érdeklődési köröknek felel meg, hanem igazi visszavonulás a város zajától.

Wall House
A „Wall House”-nak nevezett, jól megmunkált otthon 11 hektáron, alacsonyan fekvő réteken fekszik, és egy 485 négyzetméteres főépületet, egy különálló művészeti stúdiót, egy különálló tornatermet, egy vendéglakosztályt és egy szabadtéri pavilont foglal magába. Az otthonban három hálószoba, három és fél fürdőszoba, egy iroda, borospince, bár és egy séfkonyha található.

Wall House

Az otthon kivételesen nagynak és szellősnek tűnik az oszlopmentes, nyitott terű nappalinak, valamint a nyitott Douglas fenyő mennyezetnek köszönhetően, amely természetes szellőzést kap egy automatizált ablakpárkány-rendszeren keresztül. Az otthonban egy 90 méter hosszú Corten acélfal található keskeny és mélyen keretezett ablakszalagokkal, amelyek természetes fényt bocsátanak az összes helyiségbe.

Wall House
A nappaliban könyvtári polcok, betonfalak és egymásba zökkenőmentesen átmenő helyiségek sorakoznak. Ez egy igazi műalkotás. Az otthon hátsó részében egy padlótól a mennyezetig érő üvegfal található, amely majdnem a ház teljes szélességén átível. Ez nyílik a hátsó udvarra, amely egy 23 méter hosszú medencével, kandallóval, fatüzelésű grillsütővel és pizzasütővel ellátott kültéri konyhával, valamint idilli terasszal rendelkezik a tornyosuló fák alatt.

Wall House

A telek a Los Padres Nemzeti Erdő részét képező patakokkal határos, amelyek a Ventura folyóba ömlenek, és több mint 200 őshonos tölgyfával. Az otthon északi tengelye az észak-déli irányt követi, és egy patak mellett helyezkedik el. Az otthont barack- és sárgabarackültetvények veszik körül, valamint egy egész évben betakarítható kert a konyha előtt, amelyet a kertészkedni szerető felesége számára tervezett.

Wall House
A kert és az otthon közelsége egész évben farmtól az asztalig terjedő étkezési élményt kíván. A művészeti stúdió tökéletes azok számára, akik szeretik megmozgatni kreatív izmaikat, és üvegfalakkal szegélyezett, hogy a természetből folyamatosan inspirálódhassanak. A tornaterem, a vendéglakosztály és a pavilon nagyszerű azok számára, akik szeretnek szórakoztatni, vagy egy kis időt egyedül tölteni a birtokon.

Wall House
Ojai csodálatos termelői piacairól, túraútvonalairól, éttermeiről, bevásárlási lehetőségeiről és egyéb szabadtéri elfoglaltságairól ismert, és ez az otthon idilli alapot nyújt a közeli felfedezéshez. Az otthont Aaron Kirman és Danelle Lavin az Aaron Kirman Group Aaron Kirman Group at Compass listáján szerepel 10,5 millió dollárért.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek