Calvin Harris eladó birtoka

Calvin Harris most annak a 25 millió dollárnak énekli, hogy „I feel so close to you right now”, melyért Beverly Hills-i birtokát árulja. A slágergyáros 2014-ben vásárolta meg az akkor még vadonatúj ingatlant, de most, alapos felújítások után, hivatalosan is megválik tőle.


Kívülről az otthon egy, a keleti parti Hamptons-i birtokra hasonlít, és hagyományosabbnak tűnik, mint azt egy világhírű A-listás DJ-től elvárnánk. A belső terek azonban Harris világias ízlését tükrözik, amelyet a csúcsminőségű importált anyagok, a modern kényelem és a világos, tágas szobák hangsúlyoznak.

Calvin Harris

A ház egy félreeső, hírességek általa lakott utcában található, ami tökéletes az olyan művészek számára, akik Harrishez hasonlóan fontosnak tartják a magánéletet. A Beverly Hillsben, a 9779 Oak Pass Roadon található zártkerti ingatlan hosszúkás, fákkal szegélyezett felhajtóval rendelkezik, és 2,7 hektáron terül el.

Calvin Harris
A birtokon öt épület található, köztük egy főépület, egy kétszintes vendégház, egy öt autós garázs (ami lifttel megközelíthető), a biztonsági őr irodája és egy önálló edzőterem. Az egyes épületeket hatalmas pázsit és kanyargós utak kötik össze. Ahogy az elképzelhető, itt mindent megtalálunk, amire valaha szükségünk lehet vagy vágyhatunk, beleértve egy korszerű otthoni edzőtermet és kosárlabdapályát, mozitermet és egy epikus hátsó udvart.

Calvin Harris
Egy profi előadónak szüksége van egy mesés helyre a vendégek fogadására, és az extravagáns hátsó udvar pontosan ilyen: nagy medencével, gyógyfürdővel, tűzrakóhellyel és társalgóval, valamint egy egyedi pergola alatti grillezővel is büszkélkedik. Van még egy zöldségeskert, egy szabadtéri ping-pong asztal és rengeteg szabadtéri pihenő és étkezőhely is.

Calvin Harris
Foglalkozásából adódóan Harris a vendégházat két komplett hangstúdióvá alakította át, egyet-egyet a két emeletre. Egy hétköznapi vásárló nem sok hasznát venné a stúdióknak, de egy társművésznek elég jól jöhet.

Calvin Harris
Az ingatlannak összesen 10 hálószobája és 12 fürdőszobája van. Az elsődleges lakosztály a főépületben található, és boltíves gerendás mennyezettel, kandallóval, saját két fürdőszobával, gardróbszekrénnyel, kandallóval és közvetlen kültéri hozzáféréssel rendelkezik. A többi hálószoba szintén tágas, bőséges gardróbhelyiséggel.

Calvin Harris
Az otthon hangulatos és világos, a nagy ablakok beengedik a természetes fényt, és kiemelik a nyitott tereket. A legfontosabb jellemzők közé tartozik a csodálatos kőlépcső, a halszálkás padlóburkolat és a magasra törő kazettás mennyezet, melynek köszönhetően a szobák még tágasabbnak érződnek. Több kandalló is található a házban, valamint egy teljes bár, a nappaliban nyitott téglafal, tetőablakok és egy napkollektoros kupola. A konyhából egy üvegfalú, bejárható borospince is nyílik.

Calvin Harris

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek