Enzo Ferrari luxustollak

A Montblanc Great Characters Edition kollekciójában eddig olyan játékos figurák szerepeltek, mint egy Mickey-jelmezes Walt Disney-kiadás és egy elegáns Leonardo da Vinci-toll, most pedig a német luxusmárka legújabb tolltriója a néhai nagy Enzo Ferrari előtt tiszteleg, méghozzá aprólékos részletességgel.

A kollekciót a belépőszintű Special Edition toll indítja, amelynek piros kupakja és csöve az ikonikus Rosso 70 Anni festését idézi, és amelynek kúpját Ferrari születésnapja és a pályán aratott első győzelmének dátuma díszíti. A tollon a mindenütt jelenlévő idézetének gravírozása látható: “A szenvedélyt nem lehet leírni, csak megélni lehet”.

Ferrari

Míg a Special Edition elérhetőbb termékként szolgál, addig a Limited Edition 1898 a nevével megegyező darabra van limitálva, míg a Limited Edition 98 csak 98 darabban kapható.

Ferrari

Ez utóbbit kézzel, airbrush-lakkozással készítik, és olyan sajátosságokat tartalmaz, amelyek a Ferrari életének és karrierjének tiszteletére készültek, mint például a legfontosabb Forma-1-es győzelmeinek tiszteletére gravírozott dátumok. Másrészt az 1898 csillogó fémkupakja és hordója egy 125 S motorját hivatott utánozni.

Ferrari

Az évek során a Montblanc a világ leghíresebb személyiségei előtt tisztelgett, nem is akármilyen előkelőséggel. A sportautók és az értékes tollak rajongói számára a legújabb kiegészítőik még többet jelentenek ennél. Az Enzo Ferrari Special Edition és a Limited Edition 1898 golyós és töltőtollként is kapható, míg a jóval exkluzívabb Limited Edition 98-at csak az utóbbi formában árulják.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek