Ház a városban vagy város a házban?

Egy örökkévalóságnak tűnik, mióta az emberek az otthonukba kényszerültek, de egy valamit megtanultunk, jobban értékelni az egyszerű dolgokat, mint egy jó kis bevásárlás a város főutcáján. Van viszont egy olyan rezidencia a piacon, ami anélkül kínálja a vásárolgatás élményét, hogy elhagynánk a házat.

Ingatlan

A marylandi DC Potomac külvárosában található. Csupán 1115m2-en minden megtalálható, amit egy 4.5 millió dolláros villától elvárnánk, hét hálószoba, nyolc teljes fürdőszoba, 10 kandalló és egy négy autós garázs.Valószínűleg a leglenyűgözőbb a méretarányos város működő autókkal, mely az alagsorban található.

Ingatlan

Az elmúlt év városközpontjainak modellezése szerint kőburkolatú főutak és 15 téglaborítású üzletfront (köztük egy mozit és egy postahivatalt is) belső tere is realisztikus.

Ingatlan

A hely annyira nagy, hogy három valódi autóhoz is elfér benne. Nem akármilyen autókról van itt szó, hanem a Citroën 2CV Charleston Edition, a Jaguar XKE II vagy III sorozat és az MG TD plusz egy kerékpár is helyet kapott. Ez a garázs tényleg kihasználja kapacitását.

Ingatlan

A Washington Fine Properties oldalán található a különleges otthon hirdetése. A fő házrész tágas, viszont tartozik hozzá egy két hálószobás vendégház, egy medence ház, melyben természetes a medence található és egy teljesen kivilágított teniszpálya, így a tenisz rajongói naplemente után is hódolhatnak szenvedélyüknek. Ha a vevő ennél többet akar, akár teljesen bútorozva is megveheti a villát.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek