James Bondhoz illő garázst építtet az Aston Martin

A brit autógyártó bejelentette az Aston Martin Automotive Galleries and Lairs projektet. Nem is csoda, hiszen egy igazán különleges autó különleges otthont is kíván.

Aston Martin

Az Aston Martin szerint legalábbis így van, mivel mostantól vásárlóik számára már garázsokat is építenek, hogy a négykerekűek stílusosan pihenhessenek. A program részeként a cég a megrendelőkkel karöltve fog dolgozni, hogy a legszebb minimalista garázsok születhessenek meg.

Aston Martin
Az Aston Martin szerint az új szolgáltatás a Q by Aston Martin részét képezi majd. Ez lehetőséget ad a leendő autótulajdonosok számára, hogy együtt dolgozzanak a márka designcsapatával és tervezőivel. Minden egyes galériát úgy terveznek majd meg, hogy a központban az autó álljon.

Aston Martin
Természetesen a megrendelő kéréseiből és igényeiből indul majd el a tervezési folyamat, de az nyilvánvaló, hogy az Aston Martin szeretné, ha mindenki szabadjára engedné a fantáziáját. A projektről már nyilvánosságra is hoztak néhány előzetes tervet, amin láthatjuk, mit is jelent majd egy egyedi Aston Martin garázs. Persze a projekt tovább is fejleszthető egy egész otthonná.

Aston Martin
Az Automotive Galleries and Lairs szolgáltatás persze csak egy szeletét képezi az Aston Martin tervezői céljainak. Ebben a hónapban a vezető tervező és csapata egy felhőkarcoló terveit is felvázolta, amely majd Miamiban épülhet fel.

Aston Martin
A garázsprogramra árszabást ugyan még nem tűztek ki, de ha abból indulunk ki, hogy a Valkyrie modell ára 3.2 millió dollárnál kezdődik, tudhatjuk, mire számítsunk.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek