Kaliforniai életstílus Los Angelesben

Kilátással a Dél-Kaliforniai tájaira, a hegyekből a naplementére, a 1471 Forest Knoll Drive egy modern amerikai parasztház, melyet Louis Kahn Kimbell Art Museuma iheletett.

Forest Knoll Drive

A los angeles-i stúdió által tervezett otthon olyan egyszerű elemekkel dolgozik, mint az időtlen fa, beton és kő, hogy a három eltolt szintet megformázza és mindegyikben különböző élettereket alakítson ki.

Forest Knoll Drive

A több, mint 1000m2-es ház hat hálószobával, kilenc fürdőszobával, üvegfalakkal és 9m-es belmagassággal, végtelen medencével, konditeremmel, házi moziteremmel nyűgöz le, ha a városi és óceáni látkép nem lenne elég.

Forest Knoll Drive

A Standard Architecture villája minimalista, de otthonos légkört mutat be. A ház kifejezi a pajta hagyományos geometriáját, mely már régóta meghatározza az amerikai építészetet. A dizájnerek egy eltolt épületet hoztak létre egyszerű formákkal és anyagokkal.

Forest Knoll DriveA visszafogott paletta egyesíti az építészet és a táj megkülönböztető elemeit, létrehozva a dél-kaliforniai életstílus élményét. A Viewpoint Collection által fejlesztett projekt belső tereit a Minotti Los Angeles és a Mass Beverly fejlesztette.

Forest Knoll Drive

Forest Knoll Drive

Forest Knoll Drive

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek