Te is kibérelheted Barbie két hálószobás malibui luxusházát

Barbie 60. születésnapját most Malibun is megünnepelheted. Az Airbnb életre szóló lehetőséget kínál, hiszen most két éjszakát is eltölthetünk Barbie életnagyságú otthonában.

Barbie 60

A Malibu szívében található álomház három szinttel rendelkezik, az ablakok pedig természetesen az óceánra néznek. A design az új és vintage keveréke, főleg századközepi berendezésekkel, amiket persze maga Barbie ihletett.

Barbie 60
Azonban Barbie házát csupán egy szerencsés vendég próbálhatja ki 60 dollár/éjszaka áron. A házban négyen férnek el két hálószobában. A házban ezenkívül két fürdőszoba található, egy medence, házimozi, hobbiszoba, sportpálya, meditációs terem, kültéri étkező, valamint egy teljesen felszerelt konyha. A vendégek még Barbie hatalmas gardróbját is végigjárhatják, amely 200 összeállítást tartalmaz.

Barbie 60
Ezt a különleges nyaralást az Airbnb azzal ünnepli meg, hogy adományoz a Barbie Dream Gap Project GoFundMe projektje számára. Ennek célja, hogy a lányok mindenhol a világon tudják, bármire képesek lehetnek.

Barbie 60

Sajnos kutatások bizonyítják, hogy a lányok nagyon hamar, már ötévesen kevesebbnek gondolják magukat a fiúknál, nem elég biztosak saját képességeikben. Ez az a gap, a különbség, amelyet ez az alapítvány meg szeretne szüntetni.

Barbie 60

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek