Tesla a tetőn

Azok számára, akiknek az építészet, a dizájn és a természetet egyaránt fontos, ez a birtok tökéletes választás lehet.


A kaliforniai Santa Barbarában, a hírességek által lakott Hope Ranch negyedben, egy 1,5 hektáros telken áll ez az újépítésű ház. Öt hálószobával, hat fürdőszobával és több mint 700 négyzetméternyi lakóterülettel rendelkezik, amely magában foglal egy tágas séfkonyhát, nagyméretű nappali és étkező részleget, valamint egy ötállásos garázst.

Hope Ranch
Az otthon aprólékosan, kiváló minőségű anyagokból készült, és széles tölgyfa padlóval, padlótól mennyezetig érő Fleetwood üveg tolóajtókkal és ablakokkal, kőkandallókkal és egyedi szekrényekkel rendelkezik, homlokzatát kövezett felületek díszítik.

Hope Ranch

Az otthon elrendezése is alaposan átgondolt, és formájának köszönhetően egy belső udvart hoz létre, ahol egy gyönyörű medencét, fürdőt, vendégházat konyhával és egy tágas pázsitot találunk. A hely kivételesen privát, mivel a hátsó udvar egy domboldalba épült, így a saját szabadtéri szentélyünk lehet.

Hope Ranch
Az otthon további jellemzői közé tartozik a szauna a fő fürdőszobában, egy bár, egy könyvtár, egy étkezős konyha és egy tornaterem az ötállásos garázs felett. Az ablakokon és üvegajtókon keresztül rengeteg természetes fény árad be. A nagy belmagasság miatt még tágasabbnak érződik a tér.

Hope Ranch
Ez az egyik első ingatlan Santa Barbara megyében, amely Tesla napelemes tetővel rendelkezik. A Tesla napelemes tetők sokkal esztétikusabbak és diszkrétebbek, mint a tipikus napelemek, ami különösen keresetté teszi őket az ilyen kaliberű otthonokban. Üveg napelemcserepekből, üveg tetőcserepekből és acélcserepekből készülnek, és állítólag hatékonyabbak is, mint más napelemes módszerek.

Hope Ranch
„Ez az otthon egyedülálló a környéken a modern dizájnjával, egybenyitott tereivel és technikai jellemzőivel” – mondja Eric Haskell, az Agency ügynöke, hozzátéve, hogy maga a környék is figyelemre méltó. „Hope Ranch egy nagy ingatlanokkal és egy gyönyörű magánstranddal rendelkező privát enklávé.”

Hope Ranch
Hope Ranch számos szolgáltatáshoz hozzáférést biztosít lakosai számára – például teniszpályákhoz, golfpályához, lovas ösvényekhez és egy country klubhoz, valamint a már említett magánstrandhoz.

Hope Ranch

A 2000 hektáros tengerparti közösség hihetetlenül nagyszerű birtokokkal rendelkezik, amelyek közül néhány a Csendes-óceánra néz, néhány magasan a sziklaszirtre épült. Itt nincs hiány az őrületes lehetőségekből és ingatlanokból.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek