Fiktív otthon

A párizsi 3D-művész, Nicholas Préaud éteri digitális otthont tervezett, amelyet szolid, álomszerű esztétika jellemez. A projekt a skandináv Nordic Knots szőnyeggyártó cég és a New York-i székhelyű ARJÉ életmódmárka együttműködésének, a két ellentétes kreatív világ érzékeny összehangolásának eredménye.

A művész a minimalista vonásokat és a vibráló mediterrán melegséget vegyíti, így a két igen eltérő stílusú márka egy megnyugtató, szellős otthonban láthatja viszont a kollekcióit. Egy otthon, ahol az északi minimalizmus a melegséges mediterrán hangulattal keveredik.

ARJÉ
Az elképzelt tér a Nicholas Préaud 3D-s koncepcióiban ölt testet, együttműködésben a belsőépítészeti márkákkal. Az eredmény a dél-spanyolországi nyers és élénk anyagok harmonikus találkozása az északiak éles, kortárs hűvösségével. Ebben a kitalált, utópisztikus világban a karcsú skandináv minimalizmus az építészetben és a finom színpalettában jelenik meg, míg a mediterrán vidék rusztikus gazdagsága az anyagválasztásban, az aprólékos részletekben és a kiegészítőkben köszön vissza. A ház középpontjában egy olajfa áll, ami a különböző helyeken és évszakokon áttörve a svéd szigetvilág nyugalmát tükrözi.

ARJÉ
Akárcsak a belső tér, az ARJÉ által tervezett és a Nordic Knots által megalkotott szőnyegkollekció is tovább gazdagítja ezt az álomszerű hangulatot: a Face egy bolyhos szőnyeg a meleg okkersárga szín gazdag, napsütötte árnyalatában, míg a Family egy puha, nyírt modell antikfehér színben.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek