Wellness gyűrű

A 2024-es barcelonai Mobile World Conference (MWC) alkalmával a Samsung bemutatta legújabb viselhető eszközét, a Galaxy Ringet. A “wellness egyszerűsítésére” tervezett intelligens gyűrű fejlett érzékelő technológiát használ a viselője adatainak gyűjtésére, átfogó betekintést nyújtva az egészségi állapotába.

A mesterséges intelligencia integrálásával a gyűrű személyes wellness-társként szolgál, és várhatóan személyre szabott ajánlásokat és testre szabott egészségügyi tapasztalatokat nyújt, “a Samsung felhalmozott innovációit a legkisebb formában, a kényelmes 24/7 viselés érdekében”.
A mesterséges intelligencia eszközei mellett a Samsung Galaxy Ring by Samsung a Galaxy portfólió különböző technológiáit integrálja, hogy átfogó egészség-követési élményt nyújtson, és viselőjének egész nap folyamatos betekintést nyújtson wellness állapotába. “Bár minden felhasználó wellness útja egyedi, hisszük, hogy mindannyian ugyanúgy kezdik – azzal, hogy a lehető leghosszabb időn át tartó, átfogóbb betekintésen keresztül mélyebb ismereteket szereznek egészségükről” – mondja a vállalat. A gyűrűt 24/7 viselésre tervezték, hangsúlyt fektetve az alvásminőségre és az általános egészségre vonatkozó betekintésre a pihenés alatt, végső soron az optimális alvásminták eléréséhez vezetve a felhasználókat.
‘A viselhető eszközök portfóliójának tagjaként a Galaxy Ring egy teljesen új módot kínál a felhasználóknak a mindennapi wellness egyszerűsítésére, lehetővé téve számukra az egészségügyi betekintést és hogy éjjel-nappal megértsék önmagukat, miközben a Samsung szélesebb látásmódjával egy jobban összekapcsolt, integrált és zökkenőmentes digitális wellness-platformmal összhangban kerül átadásra’ – osztja meg a dél-koreai technológiai óriás. „A Galaxy Ring bevezetése csak egy a Samsung számos kezdeményezése közül, amely (…) megvalósítja víziónkat, amely szerint milliárdok egészségének és jóllétének javítását célozza.”

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek