A Rolex bemutatta legfrissebb újdonságait a Baselworld 2019-en

Az idei Baselworld-ön a genfi székhelyű Rolex egyértelműen az óragyártási technológiák élmezőnyében van a legújabb luxus óráival, amelyek mind Superlative Chronometerként lett hitelesítve.

Rolex 2019

Mint minden Rolex óra, ezek az új variációk is megkapták a márka Superlative Chronometer hitelesítését, amit egy zöld pecsét jelképez. Ez a tanúsítvány garantálja, hogy minden teljesítmény elvárásnak megfelelnek az órák, amelyek meghaladják az óragyártás normáit és standardjait a precizitás, vízálló képesség, önfelhúzás és üzemidő tekintetében. A hitelesítéssel együtt jár az öt éves nemzetközi garancia.
Az Oyster Perpetual Yacht-Master 42mm csatlakozott a Rolex Yacht-Master vitorlásóra vonalához.

Rolex 2019
A 42 mm átmérőjével – a Yaxht-Master vonal új mérete – az óra egy újgenerációs 3235-ös kalibert rejt. A 18 karátos fehér aranyból készült órához az Oysterflex szíjat párosították, és egy Oysterlock biztonsági zárat kapott, szintén 18 karátos fehér aranyból, amelybe beletartozik a Rolex Glidelock hosszabbító rendszer is.
Az Oyster Perpetual Sea-Dweller először mutatkozik be sárga Rolesor verzióban, az Oyster acélt 18 ct sárgaarannyal kombinálva. A név, Sea-Dweller, sárga színben jelenik meg a számlapon.

Rolex 2019
Az Oyster Perpetual GMT-Master II-t Oyster acél kivitelben mtatták be kétirányú forgatható előlappal és kétszínű, 24 órás Cerachrom betétkel, kék és fekete kerámiából, Jubilee szíjra szerelve. Ezt az órát az újgenerációs 3285 kaliber mozgatja, amit 2018-ban mutattak be.
A 18 karátos sárga aranyból készült Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytonának kövekkel kirakott fekete számlapja van. harminchat trapéz csiszolású gyémánt került a lünettára a tachymetriás skála helyezz.

Rolex 2019
Ez az első alkalom, hogy a Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36-ba 3255-ös kaliber került, a szerkezet, ami technológiai szempontból az óragyártás élvonalába tartozik. Az új, 18 karátos sárga, fehér vagy Everose rózsa arany változatai az emblematikus luxusórának koncentrikus színátmenetes számlappal, kövekkel díszítve, illetve teljes egészében gyémántokkal kirakva, az indexek helyén zafír szivárvánnyal felékesítve lett bemutatva.
Az új Perpetual Datejust 36 és Oyster Perpetual Datejust 31 órák karátos sárga, fehér vagy Everose rózsa arany változatban (az Oyster acélt és a 18 karátos aranyat kombinálva) mind elegáns és kifinomult számlapot kaptak. Az információk szerint 3235-ös és 2236-os kaliberrel vannak felszerelve, azokkal az újgenerációs szerkezetekkel, amelyeket ezen a két modellen mutattak be 2018-ban.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek