A természet tiszteletéből építkeznek

A Mackay-Lyons Sweetapple Architects bemutatta a faházcsoport első három kisházát, amelyek az ontariói Bigwin Islanden készülnek el.

Bigwin Island Club

A designcsapat stratégiailag fontos pontokra helyezi el mind a negyven kabint a kilátástól, tó és golfpálya elhelyezkedésétől függően. A kabinokat hatalmas üvegfelületek jellemzik, így az ég és föld eggyé válik. A faházak három designsémát fognak követni. Minden sémát egy-egy tájképi elem ihletett.

Bigwin Island Club
A designfolyamatot a természetes kontextus vezette, valamint a hely történelmi jelentősége. A John Bigwinről elnevezett sziget vallásos őshonos lakosai, valamint vallási kegyhelyei által vált híressé.

Bigwin Island Club

A 20. században egy luxus nyaralóhelyet működtettek itt, azonban azóta bezárták. A terület tulajdonosa újra akarta éleszteni a helyet, azonban szállodát nem akart építeni. Ezért tökéletes megoldás a faházcsoport.

Bigwin Island Club
A házak természetes anyagból készültek. A kabinok egyszerűek, nem túldíszítettek. A tetőszerkezetek hűen tükrözik a régió történelmi birtokházainak és csónakházainak stílusát.

Bigwin Island Club

A Bigwin Island Club kabinokat kész darabokból építik meg. A faházak praktikus építészeti megoldással készülnek, egyszerűen, szimplán, a magasított talapzat pedig segít, hogy a környezet ne sérüljön.

Bigwin Island Club

Bigwin Island Club

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek