Láthatatlan kamerával hódít az új McLaren okostelefon

Az új készüléket a 2020 februári Las Vegas-i CES-en mutatják be, mely radikális újításokat és fantasztikus lehetőségeket kínál a mobiltelefonok jövője számára mind színben, anyagban és kivitelezésben.


Miután a 90 Hz-es QHD+ AMOLED kijelzővel jócskán megemelte a lécet az okostelefonok piacán, a OnePlus Concept One még egy lépést tett a jövő felé.

OnePlus Concept One
A mobiltechnológiai világcég a 2020-as CES-en mutatja be első telefonját, a OnePlus Concept One-t, mely az valaha volt első színváltó üveg technológiával felszerelt telefon (elektrokróm üveg technológia), megvalósítva a “láthatatlan kamerát” az áttetszőség megváltoztatásával. A OnePlus a McLaren közreműködésével készült el, mely a csúcsminőségű sportautók és szuperautók dizájnját használta fel a mobiltelefon terveihez.

OnePlus Concept One
A OnePlus Concept One a McLaren 720S Spider luxus sportautó hasonló technológiáját használja fel, mely az összecsukható tetőn lévő elektrokróm üvegpanel segítségével gyorsan válthat a színezett és átlátszó üvegfelületek között.

A OnePlus Concept One organikus elemeket felhasználva éri el az átláthatóság változását, így a kamera lencséit fedő üveg egy pillanat alatt vált a feketéről teljesen átlátszóvá, használaton kívül pedig egy teljesen letisztult felületet kapunk. Praktikus előnyökkel is jár az üvegborítás, a kamera polarizáló szűrőjeként szolgál, hogy élesebb képet kapjunk.

OnePlus Concept One
A McLarennel való kapcsolat gyümölcseként két limitált kiadás jelenik meg. A OnePlus Concept One a bőr és üveg tökéletes harmóniáját teremti meg, felhasználva a McLaren szuperautók borításánál használt anyagot és az ikonikus McLaren papaya narancs színét, ezzel is tisztelegve a McLaren Racing történelme és jelenlegi Forma-1-es autója előtt.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek