Magyarországon is az Eurosport közvetíti az ATP Tourt-t

Az Eurosport négy országra – köztük Magyarországra – vonatkozó exkluzív megállapodást kötött az ATP tenisztornák jogairól. A Magyarországon és Romániában 2020-tól, Csehországban és Szlovákiában 2021-től érvényes többéves megállapodás keretében a csatorna mind a négy országban 41 exluzív ATP Tour eseményt közvetít, ezzel megerősíti elkötelezettségét, hogy egész évben a lehető legjobb, legszélesebb körben elérhető tartalommal szolgálja a sport rajongóinak szenvedélyes közösségét.

ATP Tour

Az Eurosporton teljes körűen elérhető lesz az ATP Tour kilenc ATP Masters 1000, 13 ATP Masters 500 és 17 ATP 250 eseménye, emellett a szezon végi Nitto ATP Finals, illetve a Next Gen ATP Finals is minden platformon hozzáférhető lesz a rajongók számára. Az új szerződés kiegészíti az ATP Tour kizárólagos hosszú távú közvetítési jogaiól szóló, Franciaországra, Oroszországra, Finnországra, Izlandra, Norvégiára és Svédországra vonatkozó megállapodást.

ATP Tour
Andrey Stoychev

„ A Grand Slam-tornák innovatív közvetítésére építve Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában az Eurosport lesz a tenisz igazi otthona. Izgalommal várjuk, hogy a mostani megállapodással kiegészülve maximálisan kiszolgálhassuk a teniszrajongókat az összes Eurosport platformon – mondta Andrey Stoychev, a Discovery üzletfejlesztésért felelős alelnöke a közép-és kelet-európai, mediterrán és közép-ázsiai régióban (VP for Business Development, Distribution Sports & Commercial for Discovery CEEMCA – CEE, Mediterranean, Central Asia). – Folyamatosan növeljük magyarországi beruházásainkat, és hamarosan nagyszabású projekteket jelentünk be a tényszerű szórakoztató tartalmakban és a sportban is – ez utóbbira a közelgő 2020-as nyári olimpia teszi fel majd a koronát. Mindez egyértelműen megmutatja a piac iránti elkötelezettségünket és az ország stratégiai jelentőségét a régióban, amit az elkövetkező években tovább erősítünk.”

2020-ban az Eurosport folytatja az Australian Open, a Roland-Garros és az US Open közvetítését több mint 50 piacon, így a Grand Slam versenyek egyes és páros mérkőzései az összes platformon és eszközön láthatóak lesznek.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek