Nem kell otthon hagynod a Bugattidat!

Manapság rengeteg luxus lakókocsi közül válogathatunk – de miért válogatnánk, ha egy kerekeken guruló, all-in-one jachtot is vezethetünk? Ezt a kérdést teszi fel a Volkner legújabb, minden eddiginél lenyűgözőbb lakóautója.


Bemutatjuk az új Perfomrance S-t, a német márka epikus, 39 láb hosszú lakóautóját, amelyben nemcsak az egész család, de még egy komplett Bugatti Chiron, vagy más, hasonló kategóriájú autó is elfér. Hát, tulajdonképpen a négykerekűek is a család tagjai.

Volkner
A lakóautó aljában, két keréktárcsa között egy beépített garázs található, amely szükség esetén hidraulikusan előbújik. Gombnyomásra felnyílik az ajtó, és kigördül egy platós parkoló a hiperautó számára. Parkolás után a plató visszahúzódik a lakóautóba, és bezáródik a Chiron mögött az ajtó. Így kempingezéskor megspóroljuk a lakókocsival való macerát, és nyugodtan magunkkal vihetjük nagyra becsült járgányunkat is. Ráadásul a kicsúsztatható rész akár teraszként is funkcionálhat, amennyiben egy kis társasági életre vágyunk.

Volkner
Persze a Performance S jóval több egy garázsnál. A 8,2 láb széles, guruló lakhely tágas, luxusfunkciókkal felszerelt belső térrel rendelkezik. A Pazar, krémszínű kárpittal és fekete fafurnérral borított lakótérben egy U alakú, plüssbevonatú társalgó és egy hatalmas zuhanyzóval rendelkező, impozáns fürdőszoba található. A hiánytalanul felszerelt konyhában mindent megtalálunk, amit otthon szoktunk használni, beleértve az indukciós tűzhelyet, a sütőt, hűtőszekrényt, mosogatógépet és az eszpresszógépet is. A borimádók még egy borosládával is kiegészíthetik a felszerelést. A felnyitható tárolóban természetesen minden lényeges dolog elfér.

Volkner
Hátul egy tágas hálószoba nyílik franciaággyal és egy nagyméretű társalgó résszel, ami könnyedén átalakítható alvóterületté, ha esetleg nálunk maradnak a barátaink. A zenehallgatás a lakókocsi bármely pontján lenyűgöző élmény a 355000 dolláros egyedi tervezésű Burmester hangszóróknak köszönhetően.
A hangszórók és más fedélzeti berendezések energiáját egy 2000 wattos, tetőre szerelt napelem és egy 8 kWh-os generátor szolgáltatja. A megújuló energiát egy lítium-ion akkumulátorbank tárolja.

Volkner
Egy ilyen fergeteges guruló otthon nyilvánvalóan nem olcsó mulatság. A Performance S 2,4 millió dollárnál kezdődik, de ha igényt tartunk a felkínált kiegészítőkre, a végső ár akár 7,7 millió dollárt is elérheti. Ez duplája a kivételesen drága Chiron árának, így a Performance S túlzás nélkül nevezhető a világ legdrágább lakóautójának.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek