Örömök az életben

Egy valódi mestermunka a kifinomult órakészítés terén 2014 óta a Classique Tourbillon Extra-Plat a Breguet-től, amely folyamatosan fenntartja vezető pozícióját.

Breguet-5395

Miután több variációt létrehoztak a számlapra, a márka kijátszotta az aduászát, és bemutatott egy sorozatot, amelyből hiányzik ez a komponens. A Classique Tourbillon Extra-Plat Squelette 5395  egy mesterfogás. A rozé arany vagy platina tok 41 mm széles és 7,7 mm mély, melyben az 581 kaliber mindössze 3 mm-es verziója kapott helyet.

Breguet-5395

Hogy elérjék a céljukat, a Breguet óramesterei számos finomítást végeztek el. Az arany lapot és hidakat kiürítették, hogy kiemeljék a mechanikus szerkezet szoborszerű szépségét. Az oszciláló súlyt a külső élre tették át. És azért, hogy helyet szabadítsanak fel, a szilikon gátat átalakították egy speciális konstrukcióval. A szabályozó szerv szintén egy teljeskörő dizájn átalakításon esett át. A kerettel együtt mindössze 0,290 gramm.

Breguet-5395

Annak ellenére, hogy az automata szerkezet egyszerűsödött, hiszen az összetételének 50% -át elveszítette, a teljesítménye nem romlott, az üzemideje 80 óra.

Breguet-5395
A kézzel gravírozott, 325 elemből álló órának van egy rozettákkal díszített Clou de Paris mintája is. A kompozíció fölött egy pár hagyományos kék mutató mutatja a római számokkal jelzett órákat, amelyek egy vékony zafír szekcióban kaptak helyet. Több mint 220 évvel a létrehozása után a tourbillon forgása még mindig ámulatba ejt.

Ár: 220,000 svájci frank (rozé arany,) – 235,000 svájci frank (platina)

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek