Vizek gladiátora

A Canados Yachts már bizonyította, hogy a sebesség és a stílus a Gladiator termékcsaláddal is megvan. Most arra összpontosít, hogy innovatív technológiát építsen be ultragyors hajóiba.

Az olasz gyártó nemrégiben mutatta be a sorozat új zászlóshajóját, a Gladiator 961 Speedet, amely egy víz alatti kamerával rendelkezik a hajó farában, amely képes élő felvételeket közvetíteni közvetlenül a fedélzeti TV-képernyőkre. Ez azonban csak az egyik fénypontja a fényűző új hajónak.

Gladiator 961 Speed

Az első hajótest, amelyet jelenleg a Saint-Tropez-i öbölben építenek, hárommotoros konfigurációval rendelkezik majd, amely lehetővé teszi, hogy a hajó teljes fordulatszámon több mint 50 csomós sebességet érjen el. Az ügyfél, aki tapasztalt vitorlázó, a sebességváltókkal összekapcsolt joystickot, valamint orr- és tat-trimmereket is választott. Ez azt jelenti, hogy amikor csak akarja, maga is képes lesz irányítani a hajót.

Gladiator 961 Speed

A saját tervezésű motorcsónak fedélzete és felépítménye könnyű szénszálas anyagból készült, míg a karcsú hajótest E-Glass és Vinylester gyanta laminálással készült. Ez biztosítja, hogy a Gladiator könnyedén és könnyedén szeli át a hullámokat.

Gladiator 961 Speed

A Cristiano Gatto által tervezett belső terek egyszerre frissek és modernek. Ez a modell összesen négy kabint kínál, középen a teljes gerendázatú tulajdonosi kabin, két oldalsó kétágyas kabin és az orrban a VIP-kabin. Mindenütt pazar berendezésre és anyagokra számíthat, például parkettára, egyedi készítésű szőnyegekre és nápolyi dombornyomott bőrre.

Gladiator 961 Speed

A kompakt cirkáló számos kényelmi szolgáltatással is rendelkezik. A hátsó fedélzet bárral, grillezővel, 12 fős társalgóval és a hozzá tartozó úszóplatformmal van felszerelve. (Ez a hely éjszaka szabadtéri mozi is lehet.) Az orrfedélzeten két óriási kanapé található, amelyek alatt egy garázs húzódik egy tender és egy daru számára. A flybridge eközben egy másik helyet kínál a pihenésre panorámás kilátással.

Gladiator 961 Speed

A római székhelyű hajógyár, amely a közelmúltban új bemutatótermekkel bővült Európában és az Egyesült Államokban, jelenleg mintegy hét modellel rendelkezik a Gladiator termékcsaládban. Az idei szezonban mintegy 17 hajót fog leszállítani, és legalább két további 30 méteres Gladiator is készül.

Gladiator 961 Speed

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek