Az Infinity House

Mielőtt megkérdeznéd, az a gyönyörű, 26 méter hosszú, olasz építésű Riva Domino motorcsónak, amelyet a ház előtt látsz, sajnos nem szerepel a 25 millió dolláros kikiáltási árban. De a saját hajóhoz is biztosan lesz hely, ugyanis a lenyűgöző 105 méter Intracoastal vízparti homlokzattal van dokkolóhely 25 méter hosszú szuperjacht, armada cirkáló, sporthorgász vagy vitorlás hajó kikötésére is.

A vízi játékokat pedig az otthon négy csillogó medencéjének egyikéből is megcsodálhatod. Esetleg egy kis testmozgásként róhatod a köröket az ívelt, végtelen szegélyű főmedencében, de van itt még két túlméretezett, zéró peremű merülőmedence is.

Infinity House De a ház legjobb kilátását a második emeleti fedélzeten található, üveglapos, áztató medencéből élvezheted. A vízesés által táplált medence tökéletes arra, hogy csak hátradőlj, lazíts és nézd, ahogy mások hajói elhaladnak.
“A medence üveglapjai olyan érzést adnak, mintha az égben lebegne az ember” – mondja Oren Alexander, a Douglas Elliman brókere. “Ebben a házban minden a vízről szól.”

Infinity House

Az Infinity House – nem kétséges, hogy a végtelen szélű medencék után kapta a nevét – 2019-ben készült el a 82 évesen elhunyt cipőlegenda, Robert Campbell számára.

Infinity House Campbell alapította a BBC Internationalt, és globális erőművé építette, amely olyan márkák számára tervez és szerez be cipőket, mint a Polo Ralph Lauren, a Tommy Hilfiger, a Guess és a Nine West. A Boca Raton-i közösség szenvedélyes barátja és a helyi Rotary Club vezető alakja lett, milliókat adományozott a szervezet céljaira.

Infinity House Az Infinity House építésének folyamatát 2016-ban kezdte el, amikor megszerezte a fél hektáros telket az észak-bocai Orchid Drive-on, egy gyors golfkocsikázásnyira az Atlanti-óceán partjaitól. Campbell a New York-i The UP Studiót hívta fel, amely éles, kortárs dizájnjairól ismert, hogy megalkossa ezt a 12 673 négyzetméteres, nyitott terű, üvegfalú modern remekművet.

Infinity House

“Kétségtelenül ez a legszebb kortárs otthon, amely jelenleg Dél-Floridában kapható” – mondta Alexander. “Olyan, mint egy tervrajz mindarról, ami a floridai életstílusban és a floridai életben nagyszerű.” Elmondása szerint az otthon egyik csúcspontja az igazán dekadens elsődleges lakosztály.

Infinity House A közel 2000 négyzetméteres lakosztályban hatalmas gardróbok, egy hatalmas fürdőszoba, padlótól a mennyezetig érő ablakok, amelyek egy kapcsoló megnyomásával átlátszóból átlátszatlanná válnak, valamint egy nagy iroda található. A magas mennyezetű hálószobából teljes szélességű üvegajtók nyílnak egy privát vízparti teraszra, ahonnan egy másik, végtelenített medencével rendelkező merülőmedence is csak pár lépésre van.

Infinity House

Összesen nyolc további fürdőszobás hálószoba van, mindegyik vízre néző és több mint 300 négyzetméteres. A családi lakosztály egy önálló, két hálószobás, kétszintes apartman, saját első emeleti nappalival és szabadtéri fedélzettel.

Infinity House

A fő lakóterület a legtöbbet hozza ki a vízre nyíló, lenyűgöző kilátásból, és a fő nappali részen található egy dupla magasságú, átrium stílusú étkező, egy informális családi konyha két szigettel és egy eldugott séfkonyha a vendéglátáshoz.

Infinity House

A fa- és acéllépcsőn feljuthatunk a második emeletre, ahol az egyik sarok a szabadtéri életnek és szórakozásnak van szentelve. Visszacsúsztatható hatalmas, üveg zsebajtók nyílnak a beltéri bár külső vízparti fedélzetére, hogy látványos, üvegoldalas végtelenített szegélyű áztatómedencét alkossanak.

Infinity House “Az otthon egy igazi építészeti gyöngyszem a játékos szögekkel, a növényekkel fedett zöldtetőkkel és az árnyékolásra tervezett túlnyúlásokkal” – mondja Alexander.

Már csak azt kell eldöntened, hogy mekkora jachtot szeretnél a ház elé kikötni.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek