Egy 254 ezer dolláros könyvvel ünnepli a Bentley százéves születésnapját

A The Bentley Centenary Opus ráadásul gyémántokkal van kirakva. A limitált kiadású könyv többe kerül, mint egy Continental GT vagy egy Bentayga Speed. A nagy évfordulót megünneplendő a Bentley összedugta a fejét az Opusszal, hogy kiadják a The Bentley Centenary Opust, amely egy 800 oldalas luxuskönyv.

The Bentley Centenary Opus

Az előszót a legendás divattervező, Ralph Lauren írta, és ez a legnagyobb kiadvány, amely egy autógyártó történetét meséli el. Adrian Hallmark, a CEO is kapott egy saját fejezetet, amelyben kifejti, merre tart a márka a következő száz évben.
„A luxust részben az emberek sikerigényére, önkifejezési igényére és jutalmazására való reakció határozza meg. A Bentley ügyfelei a hagyományokat, örökséget, egyediséget és innovációt értékelik leginkább. Azonban azt hiszem, leginkább a vezetési élmény diktál.” – mondta Hallmark.

The Bentley Centenary Opus
Ahogy a márkától várnánk, a keménykötésű könyv három limitált kiadásban lesz csak elérhető. A 3950 dolláros Centenary Edition 500 darabban készül majd el. A 16 ezer dolláros Mulliner Edition 100 példányban kapható. Ebben tíz darab hatalmas fotót is elhelyeztek a leghíresebb Bentley modellekről, 56 festményt és a 2003-as Le Mans-győztes Speed 8 bal első abroncsának egy darabját. A Mulliner Edition még a saját Bentley modelljükről is kérhetnek egy fotót a könyvbe.
Azonban a 100 Carat Edition a legkülönlegesebb mind közül. A csupán hét darabban elkészülő sorozat 250 ezer dollárba kerül majd, a borítót pedig gyémántok díszítik. A tulajdonosok azt is eldönthetik, hogy a borítón lévő Bentley márkajel fehérarany vagy platina legyen.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek