Ez a 4 női óra a siker záloga

Cartier Baignoire

A Cartiernek soha sem jelentett gondot, hogy meghódítsa a női szíveket. Idén sincs ez másként, a francia luxusmárka azon néhány óragyártó közé tartozik, akik egy sor új női modellt dobtak piacra. A legjobb hosszúkás Baignoire modellekkel egyetemben az Allongée verzió a Cartier is az eltúlzott római számjegyeit viseli, melyet rose gold “Clou Carré motif” tok ölel körül.

Luxus órák

Az elsőként Louis Cartier által 1958-ban megalkotott óra a francia “fürdőkád” szóról kapta nevét, mely tükrözi ovális formáját, viszont ezt a darabot a modern nőnek szánták, aki inkább tölti idejét a sikerért munkálkodva, mint egy kád forró fürdőben elmerülve. Ára 24700 dollár.

A. Lange & Söhne Little Lange 1 Moonphase

Az A. Lange & Söhne az igazi ínyenceket célozza meg, ez a darab pedig ugyanolyan tekintélyes, mint a márka maga. 145 évvel a cég alapítása után, a 90-es évek elején az alapító ükunokája által újjáélesztve a Lange 1 25. évfordulóját szilárd arany számlapon kivételes guilloche jegyekkel ünnepli. Kiváló példája a Lange sikerének, eltúlzott befejezés és az órakészítés legjava elegáns dizájnban. Mindez 51900 dollárért.

Luxus órák

Patek Philippe Nautilus Ref. 7118

Ha egy nő azt szeretné, hogy a felsőbb körökben is észrevegyék, ezt a modellt viseli csuklóján. A ritka Nautilus az egyike a legnehezebben megszerezhető daraboknak, így megtartják a Patek Philippe legkomolyabb ügyfelei számára. Az egyszerű, retro stílusú 70-es éveket idéző dizájnban minden megtalálható, mely azt sugallja, aranyat leltünk, és még korán sem kellett kelni hozzá. Ára 47629 dollár.

Luxus órák

Audemars Piguet Millenary

Manapság már nem azért hordunk karórát, hogy az időt megmondja, viszont arra tökéletes, hogy emlékeztessen rá, néha nem árt kicsit visszavenni a tempóból. Az Audemars Piguet legújabb, Millenary órájának hosszúkás formája már ismerősnek tűnhet Serena Williamstől, mely egyediségét az mutatja, hogy csupán egyetlen óramutatót tartalmaz.

Luxus órák

Ez azokra a 17. századi egymutatós órákra emlékeztet, melyeknek előállítási költsége sokkal kisebb volt. Itt viszont az egyszerűsége annál inkább luxus mivoltát jelzi. Önfelhúzós mozgóegységet tartalmaz, a Caliber 3140-et, mely szabadalmaztatott mechanizmusa ellipszis alakban mozog a színezett számlap körül. 29500 dollár az ára.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek