Hárompontos luxus

A Los Angeles-i Hidden Hills nevű, őrzött, előkelő környék híres hírességek, sportolók, zenészek és influencerek sokaságáról ismert. Egy hírességek tulajdonában lévő otthon, amely újra a piacon van? A 24350 Bridle Trail, más néven az ausztrál NBA All-Star és Brooklyn Nets-játékos Ben Simmons otthona.


A 19,5 millió dollárért kínált modern parasztház egy privát zsákutca végén található, buja parkosítással, ideális a magánéletet kereső vásárlók számára. A házat 2021-ben tervezte és építette – ugyanabban az évben, amikor Simmons 17,5 millió dollárért megvásárolta – Max Nobel a Nobel LA cégtől, amely lakások és kereskedelmi területek belsőépítészeti tervezésével, koncepciótervezésével és ingatlanfejlesztésével foglalkozik.


A 1115 négyzetméteres kastély egy 1,5 hektáros telken fekszik, és hét hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkezik. Nem a tipikus merő fehér, ékszerdobozszerű Los Angeles-i ház, ezt a kortárs tartózkodási helyet egyedi karakterrel, kiváló anyagokkal és kifogástalan kézműves munkával tervezték.

És ennek a jellegzetes érzésnek tökéletes példája az otthon homlokzata, amelyet függőlegesen újrahasznosított fából és szénszínű téglából készítettek, és amely határozottan férfias hangulatot áraszt. A kapukon túl az ingatlanhoz hosszú felhajtóút és két különálló autópálya tartozik. Van egy háromállásos garázs, valamint egy főbejárat is, amelyet érett olajfák és zöld növényzet szegélyez.


“A kedvenc tulajdonságunk ebben az otthonban kétségtelenül a grandiózus nagyteremben rejlik, amely magasba törő 12 méter mennyezettel büszkélkedhet, amelyet kitett acélgerendák egészítenek ki” – mondja Rachel Salgado. “A modern konyha, amely tökéletes a nyugodt szórakozáshoz, zökkenőmentesen átfolyik a hangulatos kandallóval ellátott szabadtéri teraszba, ahol élvezheti a 20 méteres medence lenyűgöző kilátását. Ez a fényűző menedék a szórakoztatóművészek valóra vált álma.”

Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz az előcsarnokba és belépsz a nagy forgóajtón, az otthon kivételesen terjedelmesnek tűnik – ezt az érzést a képek talán nem közvetítik. A nagy belmagasság – tökéletes, ha függőleges magassági előnye van, mint Simmonsnak – és a nagy, nyitott terek miatt a rezidencia kivételesen tágasnak tűnik. Az ingatlan szíve a nagyterem, dupla magasságú boltíves mennyezettel, panorámaablakokkal és közvetlen hátsó udvari hozzáféréssel, valamint elegáns Pietra márvány padlóburkolattal.


A nagyteremben található a nappali és a hivatalos étkező is, amelyeket egy egyedi “lebegő” sárgaréz kandalló választ el. A padlótól a mennyezetig érő panorámaablakok és az üveg tolóajtókba burkolózva, ezt a két teret természetes fény árasztja el. A hivatalos étkezőben két, a Preciosa Lighting által tervezett, egyedi készítésű csillár található – amelyek kiskereskedelmi ára meghaladja a 150 000 dollárt -, valamint egy 12 fős étkezőasztal.


A nagyszobából nyílik egy márvánnyal burkolt tervezői konyha is, padlótól a mennyezetig érő borkiállítással. Amit azonban nem lát, az a professzionális minőségű séfkonyha, kereskedelmi minőségű, rozsdamentes acélból készült készülékekkel és külön személyzeti bejárattal. Ez a két konyha ideális azok számára, akiknek személyzete van, vagy ha szeret a színfalak mögött szórakoztatni.


“A professzionális minőségű konyha elég lenyűgöző, és jobb, mint amit a legtöbb Michelin-csillagos étteremben találsz” – mondja LaPlant.
Menj át a nagyszoba automatikus Fleetwood toló üveg zsebajtókon, hogy azonnal kijuss a hátsó udvarra, ahol egy szabadtéri étkezőasztalt és egy kandallót találsz.

Az otthon a 20 méter hosszú kültéri medencére és pezsgőfürdőre néz, amelyet gyepfelület vesz körül. A medencével szemben egy luxus cabana található, egy fedett ülősarokkal, egy biliárdasztallal, egy fürdőszobával, egy beépített grillsütővel és egy videofallal. Tökéletes nagycsaládosok számára, de a helyiséget meghitt vagy nagyszabású partikra is kialakították.


A hatalmas főszint további helyiségei közé tartozik egy dupla magasságú családi szoba bőséges, háttérvilágítással ellátott polcokkal és egy hangszigetelt mozi a márványból készült dupla ajtók mögött. Az emeletre eközben a családi szobában található lépcsőn keresztül lehet feljutni, amely egy élő zen-kertet tartalmaz, a lépcső alatt egy bonsai fával a biofilikus design jegyében. Egyéb kényelmi szolgáltatások közé tartozik egy profi sportolóknak is megfelelő edzőterem, amelyet Simmons az otthonban töltött ideje alatt szerelt fel.


Az elsődleges lakosztály egy ötcsillagos szállodához hasonlít, kandallóval, ülősarokkal és dizájner gardróbbal. A szoba fürdőszobája fürdőszobaszerű, dupla, kőből faragott hiúsággal, csapatzuhannyal és áztató káddal rendelkezik, így ez a tökéletes privát visszavonulás. A másik hat hálószoba ugyanilyen luxus, a buja területre néző kilátással, saját fürdőszobával és rengeteg tárolóhelyiséggel.


Az ingatlan koronaékszere? Egy elegáns, különálló vendégház, egyedi ággyal, konyhasarokkal, hatalmas gardróbbal és saját, végtelen medencével. Még saját autópályával és parkolóval is rendelkezik.


“Ez egy olyan csodálatos funkció, és olyan, mint a főépület mini változata, ugyanolyan mennyezettel és dizájnnal” – mondja Salgado. “Olyan, mintha egy saját, privát menedékház lenne, amely az olajfákkal borított domboldalra néz.”

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek