Kétszoba összkomfort

Kétféle lakóautó létezik: a hétvégi kempingezéshez legjobban alkalmasak és azok, amelyek inkább olyanok, mint a guruló otthonok. A WanderBOX új Outpost 35 4×4-ese egyértelműen az utóbbi kategóriába tartozik. A robosztus terepjáró lehetővé teszi, hogy az összes kedvenc hazai kényelmet magával vidd az útra, beleértve a tágas fő hálószobát, egy teljes méretű bárt és még egy kombinált mosó-szárítógépet is.

WanderBOX

Az Outpost 35 4×4 nem egy olyan modern lakóautó, amely úgy néz ki, mint egy turistabusz. Ehelyett egy négykerék-meghajtású Ford F600 Super Duty alvázára épül.

WanderBOX

Ennek a váznak a tetején található a wanderBOX hatalmas külső váza – ezzel együtt a jármű hatalmas, 10 méter hosszú és 2,8 méter magas -, amely űrhajózási minőségű alumínium méhsejt panelekből készült (amelyeket a Nemzetközi Űrállomás egyik alkatrész beszállítója gyártott). Nem ez a legesztétikusabb lakóautó, de keményen néz ki, amit egy 6,7 literes PowerStroke dízelmotorral a motorháztető alatt egy ilyen robosztustól elvárhatunk.

WanderBOX
A vállalat mindent megtett a tágas belső tér kialakításáért – mindenütt kétméteres mennyezet van -, amely inkább hasonlít egy elegáns lakásra, mint a szüleid lakóautójára. Van egy teljes konyha, háromégős indukciós főzőlappal, mikrohullámú konvekciós sütővel, hűtőszekrénnyel, rozsdamentes acél mosogatóval, szemétpréselővel és mosó-szárító kombinációval felszerelve.

WanderBOX

A szórakoztató részlegben minden megtalálható, amire szükséged van a kedvenc filmjeid streameléséhez, de az igazi fénypontja egy négyszemélyes bár, amely egy magasított franciaággyá alakítható, amikor az éjszaka véget ér.

WanderBOX
Ha dolgoznod kell, van egy dedikált iroda is, teljes íróasztallal. A fürdőszoba eközben elég tágas egy masszázzsal ellátott zuhanyfülkével. Végül a jármű hátsó részét a hatalmas fő hálószoba foglalja el, ahol egy king-size ágy, két éjjeliszekrény és egy szekrény is elfér. A hálószobát és a jármű többi részét is 30 000 BTU klímaberendezés hűti.

WanderBOX

Természetesen az Outpost 35 és számos funkciójának fenntartásához komoly energiára van szükség. Egy 24 kWh-s lítium-ion akkumulátorcsomag, amelyet egy 2800 wattos napelem segít, nagy teljesítményű, hogy a készülékeket működésben tartsa, és lehetővé tegye a hálózaton kívüli életet is.

WanderBOX

Egy dízelgenerátor eközben segíthet abban a ritka esetben, amikor az energiarendszer nem felel meg a feladatnak.
Ha téged inkább egy kerekeken guruló otthon érdekel, mint egy klasszikus szabadidőjármű, akkor az Outpost 35 4×4 lehet a a megfelelő járgány. És ha már eleget láttál, akkor most megrendelhetsz egyet közvetlenül a wanderBOX-tól. A tankszerű lakóautó ára 399 000 dollárról indul, ami kb 145 millió forint.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek