Különleges koncertekkel köszöntik az újévet a TRIP Hajó WebSzínházából!

A karácsonyi streamek után a TRIP WebSzínházában már az év végére készülnek, jöhetnek az élőszilveszteri és újévi koncertek otthonunk kényelméből!

A Kiscsillag hagyományos koncertjei mellett elmaradt a lemezbemutatójuk és a 15 éves jubileumi bulijuk is, ezért december 30-án, 20 órától élőben jelentkeznek a TRIP Hajóról, hogy egyetlen koncertbe sűrítsék 2020-at. A Budapest Bár is régóta ad koncerteket az év utolsó napján, ezúttal 20 órától a TRIP Hajó színpadán, ezt követően élőben közvetítik a Péterfy Bori & Love Band szilveszteri koncertjét is 22.20-tól a hajóról.

2020. december 30., szerda, 20.00 – TRIP WebSzínház
Kiscsillag – Streamkoncert @ TRIP

KISCSILLAG-STREAMKONCERT DECEMBER 30-ÁN!

Kiscsillag

A járványhelyzetnek “köszönhetően” szeptember óta nem koncertezhettünk, így nem is találkozhattunk veletek. Elmaradt a 15 éves buli, a lemezbemutató, a Fishing és minden más fesztivál is. Ezért év végén csapunk egy hatalmas bulit, persze csak virtuálisan: december 30-án este a TRIP hajóról közvetítünk HD-minőségben koncertet, élőben. A jegyvásárlók kérhetnek előre számot a zenekartól, és élőben videokamerán is bekapcsolódhatnak a koncertbe! Az eseményre itt: https://trip.jegyx1.hu/eloadas/299/kiscsillag lehet jegyet vásárolni, felhasználói eszközönként 3000 Ft-ért. Létrehoztunk egy támogatói jegyárat is (7500 Ft), ha közvetlenül szeretnéd támogatni a zenekart. Ha nagyobb társasággal “vesztek részt” a koncerten, különösen örülünk, ha ezt a jegyet választjátok. Otthoni dresscode: NDK-s műfenyő, szandál, zokni. Koncert után fénydisco, DJ Lecso & DJ Lofaszi inda Hausa.

2020.december 31., csütörtök, 20.00 – TRIP WebSzínház

Budapest Bár szilveszterkor a nappalidban

A Budapest Bár ikonikussá vált a fiatal és idősebb generációk körében egyaránt – szilveszteri koncertjük pedig elmaradhatatlan része az elmúlt évek ünnepi kavalkádjának. A Budapest Bár szilveszterkor online koncertet ad a TRIP WebSzínházából, egyszerre látogat el minden egyes néző otthonába, legyen az bárhol a világon! Az újévi koncertre a legpörgősebb dalokból válogat a zenekar, hogy méltó módon búcsúztathassa az idei rendhagyó évet. A Budapest Bár hagyományos újévi koncertjein eddig csak azon szerencsések vehettek részt, akiknek sikerült időben jegyet kapniuk, azonban az idei év ebből a szempontól egyedi lehetőséget kínál: a TRIP Webszínházából közvetített koncertre szinte korlátlanul vásárolhatunk belépőt. A világ bármelyik pontjáról egyszerre és együtt hallgathatjuk a Budapest Bár hangszerelésében felcsendülő karácsonyi dalokat – mindezt otthoni biztonságos környezetünkben tehetjük meg.
A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait. A Budapest Bár ikonikussá vált a fiatal és idősebb generációk körében egyaránt – ünnepi koncertjük pedig elmaradhatatlan része lett az elmúlt évek karácsonyi kavalkádjának. Az idei ünnepi készülődés merőben más, de a Budapest Bár évzáró, szilveszteri koncertje biztos eleme a naptár pirosbetűs eseményeinek.

A szilveszteri koncertre a legpörgősebb dalokból válogat a zenekar, hogy méltó módon búcsúztathassa az idei rendhagyó évet. Az idei rendhagyó koncerten a közönség lesz a produkció rendezője: közösségi média felületeiken előzetes nézői kívánságok alapján állítják össze a számok sorrendjét. A koncert élőben látható a premieren a december 31-i időpontban, egyidőben a felvétellel. A premiert követően lehetőség van az előadás rögzített felvételként való megtekintésére is: a szilveszteri koncert élőben december 31-én követhető, utána január 1. és 31. között lehet nézhető vissza.

Péterfy Bori

2020.december 31., csütörtök 22.20 – TRIP WebSzínház

A TRIP hajó bemutatja – Péterfy Bori & Love Band Szobadiszkó Streamkoncert

Mit szóltok ahhoz, hogy lesz egy koncertünk? Budapesten, a TRIP hajón, Szilveszterkor. Sajnos most nem jöhettek el, viszont megnézhetitek, ezért nagy szeretettel várunk életünk első Szobadiszkó Streamkoncertjén a képernyők, az okoskütyük és tévék elé az év utolsó napján. Megőrülés, tombolás és TÁNC szokás szerint lesz. És egy interaktív csemege is – ezt picit később tesszük közzé. A TRIP hajó által közvetített streamet kétfajta áron nézhetitek, a normál 2500 Ft-os jegy mellett lehetőség van 6000 Ft-os támogatói jegy vásárlására is, mellyel a zenekar jövőjéhez járulhatsz hozzá.
Akkor tehát a képernyők előtt, december 31-én, este 22:20-kor találkozunk! Technikai okok miatt a streamet korlátozott számú néző felé tudjuk közvetíteni, érdemes tehát időben jegyet vásárolni. Jegyet a Trip hajó oldalán vásárolhattok, az alábbi linken: https://trip.jegyx1.hu/eloadas/781/peterfy-bori-love-band

Búcsúztassuk együtt ezt a szürreális évet!

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek