Öko-resort

Az ötcsillagos öko-rezort, amely Cancuntól délre, a mexikói Riviera Mayán található, most mutatta be hét látványos új víz feletti villáját, amelyek a nagyszabású felújítás utolsó szakaszát jelentik. A neves mexikói építész, Sordo Madaleno vezetésével az 50 millió dolláros átalakítás során további 34 tengerparti lakosztályt és egy új, elegáns strandklubot alakítottak ki.

Ahogy a nevük is jelzi, az új Lagoon és Sunset Pool Villas – az üdülőhely 13 éves történetében az első víz feletti szálláshelyek – az ingatlan félreeső lagúnája felett helyezkednek el, és mangroveerdők veszik körül őket, hogy még több magánszférát biztosítsanak. A 220 négyzetméteren elhelyezkedő, kétszintes lakások mindegyike egy hálószobával és bőséges térrel rendelkezik a pihenéshez. Az üdülőhely többi részéhez hasonlóan itt is előkelő mexikói dekorációra számíthatsz, amely a helyi anyagokat, például a chukumot, a trópusi fákat és az agyagot emeli ki.

Banyan Tree Mayakoba

Mindegyik villa koronája azonban a tetőterasz. Ez a szabadtéri tér az üdülőhely szerint fűtött végtelen medencével van ellátva. Őszintén szólva, ez inkább egy meghosszabbított merülőmedencének tűnik, de ettől függetlenül biztos, hogy hihetetlen kilátás nyílik belőle. A tetőn néhány kényelmes társalgóhelyet is találsz az égbe nyúló naplementékhez.

Banyan Tree Mayakoba

Mindennek tetejébe minden új villához tartozik egy dedikált házigazda, aki minden kívánságodat kielégíti, és szükség esetén csomagolási és kipakolási szolgáltatást nyújt. Két kerékpárt is kapsz, amelyekkel felfedezheted a lélegzetelállító tengerparti környezetet.

Banyan Tree Mayakoba

Az új Sands Beach Clubban közvetlenül az érintetlen fehér homokon található tengeri herkentyűs étterem, amely a legjobb helyi yucatáni alapanyagokat felvonultató menüt kínál. A klubban egy másik végtelenített medence is található, amely szerencsére nagyobb, mint a villáé.

Banyan Tree Mayakoba

A tartózkodás alatt számos wellness-tevékenységen vehetsz részt, például tengerparti meditáción, jógán vagy piláteszen. Emellett napfelkeltekor vagy napnyugtakor hajókázhatsz a közeli csatornákon, vagy utazhatsz a trajinera néven ismert helyi négyszögletes kenuval.

Banyan Tree Mayakoba

Egy másik csúcspont a Haab maja vacsora, amelynek során a vendégek a dzsungelben, nyílt tűzön főzött hagyományos maja ételek széles választékát élvezhetik, amit egy kis mesemondás kíséretében tálalnak.

Banyan Tree Mayakoba

A Lagoon és Sunset Rooftop Pool Villas ára éjszakánként 2669 dollárról indul, míg a tengerparti lakosztályok 1769 dollárról indulnak egy estére.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek