Tondagraph Slate Parmigiani Fleurier

Stílusos modernitás és harmonikus színek jellemzik ezt a tourbillon kronográfot.Nagyszerű személyisége az eredeti ötlet és a tudás összhangjából ered.

Tondagraph Slate Parmigiani Fleurier

Parmigiani a Tondagraph Slate nevű kronográfjával középpontba állítja a legmodernebb, kifinomult műszaki tervezést. A kompozíció reflektorfénybe állítja a pala-szürke színű „rizs-gabona” guilloché számlapot. Biztosítja a működéshez a tourbillon számára a megfelelő helyet a 6 óránál elhelyezkedő rés.

Tondagraph Slate Parmigiani Fleurier

A szimmetrikus, elválaszthatatlan másodpercmutató 9 óránál tökéletesen kiegyensúlyozza a 3 óránál található 30 perces totalizert. Fantasztikusan néz ki a 12 óránál megjelenő energia tartalék kijelzője. Ellentétben a 2009-ben kiadott első Tondagraph Tourbillon kronográffal, ezen modell az óramutató helyett a percmutatóra helyezi a hangsúlyt.

Tondagraph Slate Parmigiani Fleurier

A 43mm-es rose gold tok 10 méterig biztosítja a vízállóságot és kézzel felhúzható mozgóegységet tartalmaz. A PF354 kaliber biztosítja a rövid távó időmérést, míg 65 órára elegendő energiát tartalékol. A zafírkristály hátfal nagyszerű betekintést biztosít a 295 alkatrészre és hagyományos részletei finoman kimunkáltak, mely olyannyira jellemző a Fleurierre.

Tondagraph Slate Parmigiani Fleurier

A Havana színű Hermés aligátorbőr szíjat ardillon kapocs tartja és könnycsepp alakú fülek fognak közre, mely szintén a márka jellemvonása. Ára 199 ezer svájci frank.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek