A ciprusfa otthon

4,5 millió dollárért került a piacra egy 12 hektáros, erdős dombtetőn fekvő birtok a New York állambeli Bedfordban. Az eldugott westchesteri birtokon egy 210 négyzetméteres, három hálószobával és két és fél fürdőszobával rendelkező főépület áll. A birtokon egy egyhálószobás vendégház, egy 60 láb hosszú gunite medence, egy szabadtéri szórakozóhely és több tó is található.

Bert Brosmith

A házat Bert Brosmith építész építette 1938-ban, a természetes táj által inspirálva, ciprusfából. A ritka alapanyag körbeöleli az otthon külsejét, így modern és lombházszerű hangulatot kölcsönöz neki. A nagyméretű üvegfalak azt az illúziót keltik, hogy egy valódi lombházban vagyunk, és minden helyiségből lenyűgöző kilátás nyílik a környező erdőre. Emellett az otthon 48 kW-os generátort és fatüzelésű kályhát is használ.

Bert Brosmith
A belső terek ugyanezt a témát követik, szintén ciprusfával burkolva. A főépület nappalijában a boltíves katedrális mennyezet és a tetőablak világos és légies légkört teremt, amelyet természetes színű bútorok és egy modern, fakeretes kandalló hangsúlyoz.

Bert Brosmith

A konyhában olyan anyagokat találunk, mint a fa és az acél, melyek finom kontrasztban állnak egymással. Erkély és terasz is biztosítja, hogy a lakás még inkább kapcsolatban maradjon a tájjal – az otthon kényelmében élvezhetjük ki a szabadtér előnyeit.

Bert Brosmith
Az ingatlanhoz egy nagyméretű patio és hozzá medence, szabadtéri bár, szauna és spa is tartozik. „A gyönyörű, kültéri fürdőbe vízesés folyik, amely a házból is hallható, ha az ablakok nyitva vannak” – mondta a Houlihan Lawrence ügynöke.

Bert Brosmith

Az évek során a tulajdonosok számos fejlesztést végeztek a birtokon, többek között építettek egy, a főépülettől külön álló, fűtött, háromállásos garázst, amely töltőállomást is kínál arra az esetre, ha a járművünk elektromos –sőt akár stúdiónak vagy irodának is használható.

Bert Brosmith

Bert Brosmith

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek