Bannenberg&Rowell szuperjachtja jobb, mint egy öt csillagos hotel

“Progresszív építészet. Fantasztikus medence és beach club. Kandalló.” – írják Bannenberg&Rowell új 213 lábas szuperjacht koncepcjáról.
A Telex nevű hajó minden centiméterét a londoni székhelyű stúdió tervezte. Négy téma inspirálta, kaland, aktív életstílus, erő és arány, a cég szerint megerősítve a szabadság alapvető fogalmával. Igazából ez egy szuperjacht minden évszakra és alkalomra.

Bannenberg&Rowell

A hajó robusztus belső terét katonai szerkezetek inspiráltak, kiegyensúlyozott profil, feltűnő függőleges íj, széles, előremutató felső szerkezet és egyedi, réteges fedélzet jellemzi. A belső tér számos elrendezési lehetőséget kínál. Alapvetően a hajó akár 14 utast is el tud szállásolni hét szobában, melyek között van négy dupla kabin az alsó fedélzeten, egy fő lakosztály a fő fedélzeten és két családi vagy vendég szoba. A 14 fős legénység is jól felszerelt kabinokban kap helyet.

Bannenberg&Rowell

A modern, nyitott kialakítás természetes megvilágítást tesz lehetővé, a mennyezetig nyúló panoráma ablakok ehhez sokat hozzá adnak. A fő nappali, melyben egy kandalló is található, “minden évszakra megfelelő szoba, összekötve a fedélzeteket és a belső tereket”. Innen nyílik a medence is.

Bannenberg&Rowell

Ha a lenyűgöző beach club nem elég, hogy elvarázsoljon, a szuperjacht további luxus felszerelései egészen biztos el fognak. A vendégek hozzáférést kapnak egy high-tech konditeremhez saját spa-val, egy hihetetlen óceáni kilátással bíró megfigyelő nappalihoz és a merülő medencéhez, melyből felfedezhetik a mély tenger titkait.

Bannenberg&Rowell

Bannenberg & Rowell még nem osztották meg a lehetséges motor konfigurációjára vonatkozó részleteket, habár a többi részletből ítélve egészen biztos hogy az is említésre méltó lesz. A gyártás és szállítás időpontjai szintén váratnak magukra.

Bannenberg&Rowell

“Telex nevű projektünk a jacht által kínált szabadságot hozza el” – mondta a Bannenberg &Rowell creatív igazgatója, Simon Rowell. “És ez a szabadság egészen jól mutat.”

Bannenberg&Rowell

Bannenberg&Rowell

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek