Bulgari Octo Finissimo Minute Repeater

A dubai LVMH Watch Week alkalmával mutatta be a Bulgari új modelljét, mely a kivételes és kecses óra elegáns személyiségét hangsúlyozza ki.

Bulgari Octo Finissimo Minute Repeater

2016-ban a Bulgari felrázta a hagyományokat ultra vékony, 3.12mm vastagságú mechanikájú órájával. Az Octo Finissimo Minute Repeater titánium burkolata és a 2018-as CTP verzió mérete is feltűnő, 40mm átmérőjű és 6.85mm magas. Az idén bemutatott modell is látványos, új, teljes egészében homokfúvott, rose gold színben pompázik. Mind a tok és a számlap is ebben a meleg színben tündököl. Ennek ellenére sikerült a tok vékonyságát megtartani, 6.90mm-rel.

Bulgari Octo Finissimo Minute Repeater

Az előző modellekhez hasonlóan az indexek, a 12 jelző és a kismásodperc kör nyitott maradt. Ez a technikai fogás a hangsúlyt az óra geometrikus, réteges stílusára helyezi. A modell szíve a BVL 362 kaliber. A kézzel felhúzható mozgóegység aktiválja a percismétlőt, amikor a nyomógombot aktiváljuk 9 óránál. 42 órára elegendő energia tartalékkal bír, ha teljesen fel van húzva. A zafírkristály hátlapnak köszönhetően megcsodálhatjuk a fogaskerekeket.

Bulgari Octo Finissimo Minute Repeater

Az Octo Finissimo Minute Repeater minden darabját matt barna aligátorbőr szíj egészíti ki, melyet szintén rose gold kapocs fog össze. Ára 187 ezer euró.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek