Bulgari Octo Finissimo Minute Repeater

A dubai LVMH Watch Week alkalmával mutatta be a Bulgari új modelljét, mely a kivételes és kecses óra elegáns személyiségét hangsúlyozza ki.

Bulgari Octo Finissimo Minute Repeater

2016-ban a Bulgari felrázta a hagyományokat ultra vékony, 3.12mm vastagságú mechanikájú órájával. Az Octo Finissimo Minute Repeater titánium burkolata és a 2018-as CTP verzió mérete is feltűnő, 40mm átmérőjű és 6.85mm magas. Az idén bemutatott modell is látványos, új, teljes egészében homokfúvott, rose gold színben pompázik. Mind a tok és a számlap is ebben a meleg színben tündököl. Ennek ellenére sikerült a tok vékonyságát megtartani, 6.90mm-rel.

Bulgari Octo Finissimo Minute Repeater

Az előző modellekhez hasonlóan az indexek, a 12 jelző és a kismásodperc kör nyitott maradt. Ez a technikai fogás a hangsúlyt az óra geometrikus, réteges stílusára helyezi. A modell szíve a BVL 362 kaliber. A kézzel felhúzható mozgóegység aktiválja a percismétlőt, amikor a nyomógombot aktiváljuk 9 óránál. 42 órára elegendő energia tartalékkal bír, ha teljesen fel van húzva. A zafírkristály hátlapnak köszönhetően megcsodálhatjuk a fogaskerekeket.

Bulgari Octo Finissimo Minute Repeater

Az Octo Finissimo Minute Repeater minden darabját matt barna aligátorbőr szíj egészíti ki, melyet szintén rose gold kapocs fog össze. Ára 187 ezer euró.