Perforált rézbe csomagolt német otthon

A Liebel Architekten a német Niederbayern területén fejezte be perforált rézzel borított házát. A kompakt villa két szintre oszlik, egy nyitott földszintre, ahol a legtöbb élettér található és egy intimebb emeletre, ahol a szobák és a fürdőszobák találhatóak.

Liebel Architekten

Több terasz és zöld terület veszi körül a földszinti nappalit, mely minden oldalon nyitott és gyönyörű látványt nyújt a környezetére az ablakokon és tolóajtókon keresztül. Ezzel egyidőben a homlokzat egy nyitott teraszt is rejt, melyen hatalmas fák nőnek a felső szint és a nyitott tető felé.

Liebel Architekten

A Liebel Architekten perforált homlokzattal borította a házat, mely kifejezetten a felső szinten gyönyörűen játszik a fénnyel. Konstrukciója megengedi a lakóknak, hogy kedvükhöz mérten válasszanak két lehetőség közül, nyitva tartják a látványért vagy zárva a visszavonulás és biztonságért. A kompakt lakást a természet veszi körül, számos terasz marad rejtve a réz homlokzat mögött és simul bele a külső látványba.

Liebel Architekten

A földszinten közvetlen kapcsolat nyílik a tájjal, fák, zöld és egy kültéri medence biztosítja az idilli atmoszférát. A réz és a tölgy együtt hangulatos hátteret biztosít a mindennapi élethez.

Liebel Architekten

Liebel Architekten

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek