Lamborghini az otthonodban

A Tonino Lamborghini és Fomitalia Luxury Group már tizenöt éve dolgozik együtt, amit most a Tonino Lamborghini bútorsorozattal ünnepelnek meg.

 Tonino Lamborghini

A Tonino Lamborghini a Salone del Mobile Milano kiállításon fogja bemutatni az új kollekciót, amelyet a Formitalia Luxury Group gyárt és árusít majd. Ezeket a bútorokat a luxusautók ihlették, és ez ennél a sorozatnál is érezhető.

 Tonino Lamborghini
A minimalistaSartheSofa kőrisfából készül matt fekete kárpittal, amely bőr vagy textil is lehet, a kanapé pedig bronzszínű fém lábakon áll. A bútort különböző méretekben és összeállításokban rendelhetjük meg. Természetesen a karfa is választható, fiókkal vagy könyvespolccal is kérhetjük.

 Tonino Lamborghini
A Victoria karosszéket kerek formák jellemzik, az egyedi fejtámla pedig még gazdagabbá teszi a pihenést számunkra. A Tay dohányzóasztal selyemfényű fekete asztallappal érkezik. A bútordarab a kollekció egyik legfontosabb darabja.

 Tonino Lamborghini
A lámpakollekcióban hatszögletű alappal rendelkező lámpákból választhatunk. A lámpák fémből készültek, még a lámpabúra is, amelyet selyemfényű bronzszínben szerezhetünk be. Az Alpha-One gyönyörű kiegészítője lesz a lakásunknak.

 Tonino Lamborghini
A Tonino Lamborghini a Racing napszemüveg-sorozatot is bemutatta a Milan Mido kiállításon. Ezt a sportos szemüveget a luxusautók ihlették. A napszemüveg szárán található rácsozatot a légbeszívók alapján mintázták.

 Tonino Lamborghini

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek