Nyers erő

A bronz verzió után a Zenith előrukkolt a Pilot óra limitált szériás változatával, amelyhez ezüst számlap és tok készült. A modellben minden megvan, ami egy gyűjtő számára értékessé teheti.

Zenith Pilot

A Pilot órák egyszerűek és robosztusak, és karakteres jegyeik könnyen felismerhetővé teszik őket. Az egyik ilyen a maximális láthatóság biztosítása minden megvilágítás mellett, általában az időelemek egyszerű megjelenítésével. Az arab számok gyakran XL méretben jelennek meg, csakúgy, mint a mutatók. Ezek az elemek mind fluoreszkáló festékkel vannak bevonva.

Zenith Pilot

Végezetül, hogy megkönnyítsék az idő beállítását és a felhúzást, ezek a modellek gyakran nagyméretű koronával kaphatóak. Mindezek a tulajdonságok jellemzőek a Pilot Type 20 Extra Silverre is. Annak érdekében, hogy még inkább kiemeljék az óra személyiségét, amelyet a korábbi modellek inspiráltak, a Zenith az ezüst számlap mellett döntött.

Zenith Pilot

A számlap emellett azért is feltűnő, mert a mintája szegecselt fémre emlékeztet. A 45 mm széles tok szokatlan módon szintén ezüstből készült, hiszen ezt az anyagot ritkán használják a kortárs órakészítésben.
Az óramutatókat egy Elite 679 kaliber mozgatja. Az önfelhúzó szerkezet 50 óra üzemidőt biztosít, ha teljesen felhúzzák.
A 250 Pilot Type 20 Extra Silver óra vintage megjelenésű bőrszíjjal érkezik. Ebbe beletartozik egy bőrszárny, ahhoz hasonló, mint amit a 20. század közepén a repülősisakoknál is látni lehetett.
Az óra ára 7,900 euró.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek