Az NFT ház

Nemrég 50 000 dolláros áron kelt el egy NFT-ház – nyilvánvalóan egy digitális modellről, nem egy téglaépítésű rezidenciáról van szó. Az ingatlanvilágban még csak most indul az NFT, azaz non-fungible token trend. Ezt bizonyítja, hogy 18 millió dolláros áron került meghirdetésre egy Los Angeles-i otthon – részben azért, mert saját digitális művészeti galériája van.


A több mint 870 m2-es otthont Hagy Belzberg építész tervezte, aki a Los Angeles-i Holokauszt Múzeumot is megálmodta (és akinek a Skyline Residence nevű épületét a tulajdonos Pharrell Williams az év elején 12 millió dollár körüli összegért árulta).

NFT
A ház négy hálószobával és öt fürdőszobával rendelkezik, valamint egy hatalmas, szabadtéri nappalival, amely egy szabadtéri konyhába és egy végtelen medencébe torkollik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. A lépcső mögött egy 30 láb hosszú vízesés zúdul le a legfelső emeletről az alagsorba.

NFT
Két beltéri konyha is van, amelyek közül az egyik egy titkos ajtó mögött rejtőzik és a séf konyhájaként szolgál, amennyiben le akarjuk nyűgözni vendégeinket. A nagyszobában találunk egy üvegből készült, hőmérséklet-szabályozott borospincét is, ahol felsorakoztathatjuk legjobb borainkat.

NFT
Az összes hálószoba az emeleten található. A fő hálószoba a ház sarkában van, amely hatalmas fürdőszobával és egy gardróbszobával is rendelkezik, illetve innen nyílik a legjobb kilátás. Az NFT galéria ugyancsak ezen a szinten található – jelenleg néhány gumimacis műalkotás van kiállítva. Harris szerint „karaktert és kisugárzást kölcsönöz a háznak, életre kelti azt”.

NFT
Az alagsor a mozi estek helyszíne. A tágas teremben van egy bár, egy kivetítő és megannyi kényelmes ülőhely. Az autórajongók számára egy háromautós garázs és egy fordítókorong is rendelkezésre áll, ahol bemutathatják a begyűjtött kincseiket.

NFT
Különösen ideális otthon azok számára, akiknek birtokában van néhány digitális műalkotás is, amit kiállíthatnak.

NFT

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek